Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

sahin86

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sahin
Cihazım
note 2
Konular
0
merhaba arkadaşlar. mi band 3 ailesine yeni katıldım. yukarıda belirtilen tüm tarifleri yaptım. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. fakat firmware dosyası gadgetbridge uygulamasında yüklemeye başladı ve bitti. her şey güzel giti. fakat resimde de görüldüğü gibi bu şekilde kaldı be bağlantısı gitti. tekrar bağladım mi band 3 ü tekrar yükleme geldi tekrar yükledim. ancak bu ekrandan çıkamadım. ne yaptıysam düzeltemedim. eşleştirmeleri kaldırıp sildim fakat saati normale çeviremedim. ne yapmam gerekiyor? veya mi band 3 ü fabrika ayarlarına çevirmenin bir yolu var mı?
(aygıt yazılım sürümü :V1.2.0.8)

Ekli dosyalar

• 20180729_105528.jpg
    20180729_105528.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 44

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
merhaba arkadaşlar. mi band 3 ailesine yeni katıldım. yukarıda belirtilen tüm tarifleri yaptım. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. fakat firmware dosyası gadgetbridge uygulamasında yüklemeye başladı ve bitti. her şey güzel giti. fakat resimde de görüldüğü gibi bu şekilde kaldı be bağlantısı gitti. tekrar bağladım mi band 3 ü tekrar yükleme geldi tekrar yükledim. ancak bu ekrandan çıkamadım. ne yaptıysam düzeltemedim. eşleştirmeleri kaldırıp sildim fakat saati normale çeviremedim. ne yapmam gerekiyor? veya mi band 3 ü fabrika ayarlarına çevirmenin bir yolu var mı?
(aygıt yazılım sürümü :V1.2.0.8)

Bunu yükleyip İngilizce yapabilirsin. Türkçe yapmak şuan sıkıntı yeni güncelleme geldiği için ona uygun fw hazırlanması gerek

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahin86

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sahin
Cihazım
note 2
Konular
0
sorunu çözdüm. benim telefon ile play store dan yükleyince mi fit in içine girince hiç bir şeye tıklanamıyordu ve eşleştirme yapılamıyordu. başka bir cihazdan (iphone 6) orijinal yükledim . gerçekten güncelleme yaptı ve sorun ortadan kalktı. Türkçe karakterler düzgün. sorun kalmadı. kendi telefonumdan tekrar yükledim apk yı yine sorun yok , fakat whatssapp da bildirim geliyor tıklıyorum sadece gelen msj kısmı yok.(iphone da tamamiyle okunuyor) neyse biraz uğraşıp bakayım.

Naydin67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nural
Cihazım
Mi band 3
Konular
2
Mi band 3 akıllı bilekliğimi bu sitede anlatıldığı gibi Türkçeye çevirmiştim fakat mi fit uygulamasını 3.4.5.1'e yükseltince Türkçe dil desteği tekrar çinceye döndü bir daha türkçeye geri alamadım bilen birinden yardım bekliyorum...

muhsin_cepelli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhsin
Cihazım
Note 5
Konular
0
Mi band 3 akıllı bilekliğimi bu sitede anlatıldığı gibi Türkçeye çevirmiştim fakat mi fit uygulamasını 3.4.5.1'e yükseltince Türkçe dil desteği tekrar çinceye döndü bir daha türkçeye geri alamadım bilen birinden yardım bekliyorum...

Bende de aynı durum var ingilizce ye cevirdim öyle kullanıyorum türkçe olmuyor ama türkçenin çıkmasını bekleyeceğiz

Basri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Basri
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
sorunu çözdüm. benim telefon ile play store dan yükleyince mi fit in içine girince hiç bir şeye tıklanamıyordu ve eşleştirme yapılamıyordu. başka bir cihazdan (iphone 6) orijinal yükledim . gerçekten güncelleme yaptı ve sorun ortadan kalktı. Türkçe karakterler düzgün. sorun kalmadı. kendi telefonumdan tekrar yükledim apk yı yine sorun yok , fakat whatssapp da bildirim geliyor tıklıyorum sadece gelen msj kısmı yok.(iphone da tamamiyle okunuyor) neyse biraz uğraşıp bakayım.
Ben kendi mb3 me cumartrsi günü Türkçe yaptım çok uğraştım ilk sayfadaki APK ile duruyor hava durumu altında soru işaretli. gerisi Türkçe karakter destekli var ama diğer APK larda sadece hava durumu altında İngilizce ve arayan ismi yok.
Arkadaşın mb3 ne bir gün sonra ise yapamadık çok APK denedik olmadı İngilizce veya Türkçe dili yüklendikten sonra mi fit uygulaması ni açınca yükleme modunda takılı kalıyor. Bu sorun ise orijinal play storeden mi foto kurunca güncelliğini otomatik düzeltip çince açılıyor.
Not ben hb den aldım arkadaşım Ali express den aldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Pitts

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
Son gelen güncelleme sonrası için İngilizce veya Türkçe fw çıkmadı mı arkadaşlar ? Çince'ye döndü bileklik...

lfkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal Taş
Cihazım
Mi Band 3
Konular
1
Me foto uygulaması hangisi linkverirmisin

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
türkçe FW nin sürekli güncellenmesi için foruma abanalım gençler :D link altta

erkanuzun17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan Uzun
Cihazım
Huawei P 20
Konular
0
Hocam merhabalar yeni üyeyim bir sorum olacaktı huawei color band a2 ile Xiaomi Mi Band 3 arasında kaldım görüşleriniz nelerdir hangisini almalıyım bu arada huawei kullanıcısıyım uygulama vs için fark olursa hani onuda göz önünde bulunduralım teşekkürler

Üst Alt