Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Emoji için henüz gelmedi ama gelecek gibi
Öncelikle sizin en son paylaştığınız 1.6 ama geekdoing te en son 1.5 var sizin 1.6 düzgün çalışıyor mu ve de forumda linklere tıklayamıyorum yetkiniz yok yazıyor sebebi nedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

37berat37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
One m8
Konular
0
1- Mümkünse paylaştığınz fw dosyalarının düşük sürümünü silmeseniz elimde iphone 5s var telefon eski olduğundan mi fit uygulamasının güncellemeleri gelmiyor eski sürümlerde bulanbilir olursa forumda çok işimi görür.
2-1.6 sürüm fw dosyasını sizmi hazırladınız geekdoingde arkadaşın dediği gibi sadece 1.5 sürümü var , eğer siz hazırladıysanız nasıl hazırladığınızı anlatırsanız çok işimi görür.
3- Forumda mi band serisi kategorisinin içinde hem mi band 3 hem 2 hemde 1 vs var onu ayırsanız mi band 3 ü belli başlık altında toplasanız çok işimizi görür.
4-Geekdoing de resource editlemeyle alternatif logo fln lar var onu forumda paylaşmıcakmısınız? :D

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
1- Mümkünse paylaştığınz fw dosyalarının düşük sürümünü silmeseniz elimde iphone 5s var telefon eski olduğundan mi fit uygulamasının güncellemeleri gelmiyor eski sürümlerde bulanbilir olursa forumda çok işimi görür.
2-1.6 sürüm fw dosyasını sizmi hazırladınız geekdoingde arkadaşın dediği gibi sadece 1.5 sürümü var , eğer siz hazırladıysanız nasıl hazırladığınızı anlatırsanız çok işimi görür.
3- Forumda mi band serisi kategorisinin içinde hem mi band 3 hem 2 hemde 1 vs var onu ayırsanız mi band 3 ü belli başlık altında toplasanız çok işimizi görür.
4-Geekdoing de resource editlemeyle alternatif logo fln lar var onu forumda paylaşmıcakmısınız? :D
Fw 1.6 dosyasını bugün geekdoingten notify and fitness aracılığıyla yükledim evet ben de ilk baktığımda sitede 1.5 vardı ama googleye aratınca yine geekdoingte 1.6 BETA olarak çıktı beta olduğu için de en son sürüm olarak 1.5 gözüküyor ama 1.6 da sıkıntı yok yükleyebilirsiniz ben şu an kullanıyorum

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
4. Maddesi dediğiniz resource nedir bugün 1.6 yı yüklerken only resource v40 yazıyordu ne işe yarıyor acaba

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
4. Maddesi dediğiniz resource nedir bugün 1.6 yı yüklerken only resource v40 yazıyordu ne işe yarıyor acaba

Yazı karakterleri ve simgeler dosyası. Doğru versiyon yüklenmezse nerdeyse her şey "?" oluyor sanırım. Öyle bi paylaşım yapan vardı.

Xperia Z3

37berat37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
One m8
Konular
0

kısaca anlatmak gerekirse resource ve fw dosyaları mi fit uygulamasınin içinde , fw dosyasını uygulamanın içinden alıyorlar düzenliyorlar(Dil vs ekliyorlar) geri uygulamanın içine koyuyorlar. Android için uygulama uzantısı apk veya ios için ipa dosyalarını herkes editleyemez diye geekdoing diye uygulama yaptılar.Geekdoing mi fit uygulamasına paralel çalışarak fw dosyasını cihaza entegre ediyor.Fw dosyası daha çok yazıları bulunduruyor Resource dosyasıda band 3 deki görselleri barındırıyor.Andorid açık kaynak kodlu olduğundan resource editleyerek resmin boyutlarını bozmadan onları değiştirirek band 3 ekranında görünen görselleri değiştirmeye yarıyor.Tabiki uygun olmayan boyutta veya yanlış görsel eklersen sanırım soru işareti oluyor veya hiçbir şey gözükmüyor veya cihaz brick oluyor(restart atıyo ikide bir) sonra orijinal yazılım yükliyerek düzeliyor tabi ki bilmeyenlerin uğraşmaması daha iyi olacaktır :)

yldrytpl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
YILDIRAY
Cihazım
S. Note4
Konular
0
arkadaşlar özür dileyerek

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik

sipariş edeceğim. Türkçe kullanılıyormu. Okuduklarımdan anladığım kullanılıyor. ama enim olamadım

xtrader

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
1
arkadaşlar özür dileyerek

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik

sipariş edeceğim. Türkçe kullanılıyormu. Okuduklarımdan anladığım kullanılıyor. ama enim olamadım
Kullanıyorum kardeşim Türkçe, çok da memnunum, iyi ki almışım, tavsiye ederim. Ben Çin'den aldım İngilizce versiyonunu, buradaki arkadaşların sunduğu dil paketinin attım mi band'a çok güzel çalışıyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt