Çok teşekkür ederim. Aralarında donanım farkı olduğunu örenmiş oldum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Pil süresi önemli ama pilin farklı olması yazılımsal özelliklerin arttırılması mı yoksa ekrandaki ışığın farklı olmasından harcadığı enerji mi ?
Çok teşekkür ederim. Aralarında donanım farkı olduğunu örenmiş oldum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Pil süresi önemli ama pilin farklı olması yazılımsal özelliklerin arttırılması mı yoksa ekrandaki ışığın farklı olmasından harcadığı enerji mi ?
Ben ucuz olanı derim direkÇok teşekkür ederim. Aralarında donanım farkı olduğunu örenmiş oldum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Pil süresi önemli ama pilin farklı olması yazılımsal özelliklerin arttırılması mı yoksa ekrandaki ışığın farklı olmasından harcadığı enerji mi ?
Teşekkür ederim hocam. Normali 20 dolar globali 22 dolara geliyor Ali amcada 2 dolar artık büyük paraBen ucuz olanı derim direk
Otomatik başlatmayı açınSelamlar arkadaşlar mi bandage uygulamasını kullanıyorum bildirim gelmiyor mi fit uygulamasında kapalı uygulama bildirimi sistem üzerinden bildirim okumasına izin verdiğim halde gelmiyor ne yapmalıyım ?
Teşekkür ederim hocam. Normali 20 dolar globali 22 dolara geliyor Ali amcada 2 dolar artık büyük para
Yükle yükle iyidirBen türkçe dil desteğini galiba 1.3.?? kullanıyorum bu son güncellemeden sonra dil paketinde neler değişti yüklemesi riskli eğer kayda değer bir değişiklik varsa yüklemek istiyorum
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emoji için henüz gelmedi ama gelecek gibiNotify and Fitness premium uygulamasını satın aldım. Uugulamada hava durumunu kendi dilinizde gösterin seçeneği açık olmasına rağmen hala "clear, cloudy" vs ingilizce yazıyor bu sorunu bu uygulamada nasıl çözerim çünkü çok nadir de olsa arada türkçe "temiz, bulutlu" olarak gösteriyor telefona bağlanınca hemen ingilizce oluyor ve de hiddenking sizin paylaştığınız fotoğrafta emojiler düzgün çıkmış bu emoji desteğinin gelip gelmeyeceği belli mi
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi