Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.255

ErolStar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
İyi akşamlar arkadaşlar. Şöyle bir sorunum oluştu. Arayan ekran da görünüyor titriyor fakar whatsapp messenger vb. Gibi uygulamaların bildirimi gelmiyor. Mi Fit 3.4.7 kurulu aygıt sürümü v1.6.016 uygulama uyarılarını açıyorum uygulamaları ekliyorum ama yok bildirim saate gelmiyor ama arama geliyor...

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
İyi akşamlar arkadaşlar. Şöyle bir sorunum oluştu. Arayan ekran da görünüyor titriyor fakar whatsapp messenger vb. Gibi uygulamaların bildirimi gelmiyor. Mi Fit 3.4.7 kurulu aygıt sürümü v1.6.016 uygulama uyarılarını açıyorum uygulamaları ekliyorum ama yok bildirim saate gelmiyor ama arama geliyor...
WhatsApp ve messenger da mesaj bildirimleri gelir sadece. Görüntülü veya normal arama bildirimi gelmiyor. Mi bandage gibi bir uygulama kullanıyorsanız onun bildirim menüsüne eklemeniz lazım. Mi fit etkisiz oluyor.

Xperia Z3

ErolStar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
WhatsApp ve messenger da mesaj bildirimleri gelir sadece. Görüntülü veya normal arama bildirimi gelmiyor. Mi bandage gibi bir uygulama kullanıyorsanız onun bildirim menüsüne eklemeniz lazım. Mi fit etkisiz oluyor.

Xperia Z3
Mesaj bildirimleri gelmiyor üstat. Ben maillerim de dahil olmak üzere bildirim alıyordum şimdi hiç bir bildirim saate gelmiyor. Dediğim gibi sadece arama bildiri mi geliyor

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Mesaj bildirimleri gelmiyor üstat. Ben maillerim de dahil olmak üzere bildirim alıyordum şimdi hiç bir bildirim saate gelmiyor. Dediğim gibi sadece arama bildiri mi geliyor
Mi bandage ya da benzeri bir uygulama kullanıyor musun?

Xperia Z3

ErolStar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Mi bandage ya da benzeri bir uygulama kullanıyor musun?

Xperia Z3
Yok kullanmıyorum Türkçe yaptığımız program da yüklüydü bildirimler gelmemeye başlayınca sildim ondandır diye yine yok. Daha önce böyle bir sorunum yoktu 2 aydan fazladır kullanıyorum...

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Abiler band3 te s.note9 kalemdeki gibi kamera çekim özelliği olur mu sizce ya da var mıdır ? Yani telefonu açıyı ayarladım uzaktan dokun çeksin gibi

lazogli1990

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metin öz
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Abiler band3 te s.note9 kalemdeki gibi kamera çekim özelliği olur mu sizce ya da var mıdır ? Yani telefonu açıyı ayarladım uzaktan dokun çeksin gibi
Notify & fitness t var o özellik. Turkcell kampanyası ile full satın aldım programı ama camera fail hastası veriyor. Yani olabilir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt