Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Fw 1.6 yani geekdoing teki en son beta sürümü kullanıyorum 2 gündür. Bu fw dosyasıyla saate egzersiz başlatma özelliği gelmiş. Dün 1 saatlik bir yürüyüşümü mi band den egzersiz başlatarak kaydettim fakat mi fit uygulamasında gözükmedi sorun ney bilmiyorum ama galiba en son sürüm mi fit lazım şu an bilekliğin çinceye güncellenmesini engelleyen modlu son sürüm mi fit apk linki verir misiniz

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
kısaca anlatmak gerekirse resource ve fw dosyaları mi fit uygulamasınin içinde , fw dosyasını uygulamanın içinden alıyorlar düzenliyorlar(Dil vs ekliyorlar) geri uygulamanın içine koyuyorlar. Android için uygulama uzantısı apk veya ios için ipa dosyalarını herkes editleyemez diye geekdoing diye uygulama yaptılar.Geekdoing mi fit uygulamasına paralel çalışarak fw dosyasını cihaza entegre ediyor.Fw dosyası daha çok yazıları bulunduruyor Resource dosyasıda band 3 deki görselleri barındırıyor.Andorid açık kaynak kodlu olduğundan resource editleyerek resmin boyutlarını bozmadan onları değiştirirek band 3 ekranında görünen görselleri değiştirmeye yarıyor.Tabiki uygun olmayan boyutta veya yanlış görsel eklersen sanırım soru işareti oluyor veya hiçbir şey gözükmüyor veya cihaz brick oluyor(restart atıyo ikide bir) sonra orijinal yazılım yükliyerek düzeliyor tabi ki bilmeyenlerin uğraşmaması daha iyi olacaktır :)
Cevap için teşekkürler hiddenking in attığı emojileri sorunsuz gösteren fotoğraftaki olayın nasıl olduğunu anlamış oldum umarım en en en kısa zamanda emoji desteği gelir.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Arkadaşlar WhatsApp dan mesaj geldiğinde gönderen kişinin adının önünde kutu içinde soru işareti oluyor bunu yok etmenin bir yolu var mı?
Daha önce sorulduysa kusura bakmayın.
Var ki şöyle. O soru işareti anladığım kadarıyla boşluk yerine tanımsız olduğu için geliyor. Bu sorunu 3. Parti yazılımlarla çözebilirsiniz. Ör: Mi bandage, notify and fitness, tools and mi band gibi. Ben şu anda notify and fitness kullanıyorum ve yüz ifadesi olmayan şekilli şukullu emojiler hariç hiçbir soru işareti göstermiyor tertemiz okunuyor. Yüz ifadesi emojilerini de klavyedeki :D gibi düzenliyor bileklikte

ayutel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Var ki şöyle. O soru işareti anladığım kadarıyla boşluk yerine tanımsız olduğu için geliyor. Bu sorunu 3. Parti yazılımlarla çözebilirsiniz. Ör: Mi bandage, notify and fitness, tools and mi band gibi. Ben şu anda notify and fitness kullanıyorum ve yüz ifadesi olmayan şekilli şukullu emojiler hariç hiçbir soru işareti göstermiyor tertemiz okunuyor. Yüz ifadesi emojilerini de klavyedeki :D gibi düzenliyor bileklikte

mi fit ile beraber mi kullanıyorsunuz. yoksa sadece o mu var. birde prosu ne kadar? ben bi kere yüklemiştimde biraz karışık gibi geldi.

Spahtz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi Band 3
Konular
0

Cevap için çok teşekkür ederim yalnız iOS kullandığımı belirtmeyi unutmuşum şu ana kadar mi fit haricinde mi HR, mi band master ve AmazTools adlı uygulamaları bulabildim. Mi band master uygulaması dikkatimi çekti ancak ücretli olduğu için emin olamadım işime yarar mı diye.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
mi fit ile beraber mi kullanıyorsunuz. yoksa sadece o mu var. birde prosu ne kadar? ben bi kere yüklemiştimde biraz karışık gibi geldi.
Mi fit olmadan notify and fitness çalışabiliyor ama mi fit ile daha stabil. Prosu 20 ye yakındı fiyat olarak. Evet notify and fitness ilk başta çok karışık geliyor biraz fazla zaman ayırarak ilk ayarları yapın sonrasında alışıyorsunuz. Bu uygulama mesajların gösteriminde çok işe yarıyor ve yazıların okunuşunu kolaylaştırıyor. Bence alın ben prosunu aldım kullanıyorum pişman değilim.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Cevap için çok teşekkür ederim yalnız iOS kullandığımı belirtmeyi unutmuşum şu ana kadar mi fit haricinde mi HR, mi band master ve AmazTools adlı uygulamaları bulabildim. Mi band master uygulaması dikkatimi çekti ancak ücretli olduğu için emin olamadım işime yarar mı diye.
Mi HR'ın sadece ioslarda bilekliği türkçe yapmada kullanıldığını biliyorum yani diğer özelliklerine androidde yükledim ama hiç bakmadım. AmazTools a da hiç bakmadım. Mi band masterı bi kez yüklemiştim iyi gibiydi İOS ta notify and fitness uygulaması yoksa bu uygulamaya alternatif olarak saydıklarınızdan en iyi mi band master gibi duruyor kendi bilgime göre. Bence AmazTools ve Mi Band Master ı indirin deneyip karşılaştırıp kendiniz karar verin.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Fw 1.6 yani geekdoing teki en son beta sürümü kullanıyorum 2 gündür. Bu fw dosyasıyla saate egzersiz başlatma özelliği gelmiş. Dün 1 saatlik bir yürüyüşümü mi band den egzersiz başlatarak kaydettim fakat mi fit uygulamasında gözükmedi sorun ney bilmiyorum ama galiba en son sürüm mi fit lazım şu an bilekliğin çinceye güncellenmesini engelleyen modlu son sürüm mi fit apk linki verir misiniz

???

umile

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi note 2
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Cihazı kız arkadaşıma hediye olarak aldım. Iphone 5 kullanıyor iOS 11 de. Cihazın kutusunu açmadan vermek istiyorum kutuyu açmadan gloabl mi chinese versiyon mu olduğunu nasıl anlarım ? İngilizce kullanması ona yeterli olur. Global versiyon ise Türkçe dilinde direk ingilizce başlar mı cihaz ? Duruma göre kutusunu açıp FW yükleyeceğim android telefonumdan.

ayutel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi band 3
Konular
0
???

ben modlu sürümü kullanmıyorum. bende modlu sürümde bağlanmamıştı. direk google playden son sürümü indirdim türkçe yazılımdan sonra. çinceye dönmedi bende. isterseniz bi deneyin. ama bilmiyorum ne olacağını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi fit olmadan notify and fitness çalışabiliyor ama mi fit ile daha stabil. Prosu 20 ye yakındı fiyat olarak. Evet notify and fitness ilk başta çok karışık geliyor biraz fazla zaman ayırarak ilk ayarları yapın sonrasında alışıyorsunuz. Bu uygulama mesajların gösteriminde çok işe yarıyor ve yazıların okunuşunu kolaylaştırıyor. Bence alın ben prosunu aldım kullanıyorum pişman değilim.

proda tüm özellikleri mi3 için uyumlu mu? bazı yerlerde only mi 2 yazarken gördüm de.

Son düzenleme:
Üst Alt