Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

naim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Naim
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Türkçe yapıyorsun evet ama uygulamaya gece modu geldi mesela tekrar çince oldu. Tekrar türkçe çeviriceksin vs. Bununla baş olunmaz ki? iOS kullanıyorum mesela türkçe yapamıyorsun var mı yöntem? Bu Türkçe tam ne zaman olur mesela mi band 2 türkçe sürüm geldi mi? İlk kez mi band 3 aldım. Bu arada ekran çabuk çiziliyor dikkat edin kullanırken.

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Türkçe yapıyorsun evet ama uygulamaya gece modu geldi mesela tekrar çince oldu. Tekrar türkçe çeviriceksin vs. Bununla baş olunmaz ki? iOS kullanıyorum mesela türkçe yapamıyorsun var mı yöntem? Bu Türkçe tam ne zaman olur mesela mi band 2 türkçe sürüm geldi mi? İlk kez mi band 3 aldım. Bu arada ekran çabuk çiziliyor dikkat edin kullanırken.
Ben zaten gece modunu kullanıyorum ve hâlâ mi band dili Türkçe.
Yani gece modu zaten vardı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Bu arada ios ile ilgili bilgim yok.

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0

Gece modunda ekran parlaklığı mı azalıyor? Sırf onun için versiyon yükseltmeye gerek yok bence.

Xperia Z3

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Gece modunda ekran parlaklığı mı azalıyor? Sırf onun için versiyon yükseltmeye gerek yok bence.

Xperia Z3
Gece modunda bilekliğin ekran parlaklığı azaltılıyor. Başlangıç ve bitiş zamanlarını planlayabiliyorsunuz.

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Gece modunda bilekliğin ekran parlaklığı azaltılıyor. Başlangıç ve bitiş zamanlarını planlayabiliyorsunuz.

Ben zaten bilerek parlak kullanıyorum. Gece küçük kızımla yatarken ne tarafa dönmüş diye saatin ışığıyla bakıyorum

Xperia Z3

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Ben zaten bilerek parlak kullanıyorum. Gece küçük kızımla yatarken ne tarafa dönmüş diye saatin ışığıyla bakıyorum

Xperia Z3
Allah bağışlasın kızınızı. Gece modu sadece batarya açısından önemli olabilir. Diğer türlü olmasa da sıkıntı oluşturmayacak bir özellik.

Nezih

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nezih
Cihazım
Asus z010d
Konular
0
Ekranın çizilmesinden şikayetçi olan varsa 2 tane koruyucu film 5 tl gearbest de.Ekran cam değilde plastik doğrudur kolay çizilecek gibi ben koruyucu film ile birlikte aldım. Ben türkçeden memnun kaldım fakat sadece cihazı bul özelliği çalışmıyor. Sadece bende mi çalışmıyor , tavsiyesi olan var mı ?

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Ekranın çizilmesinden şikayetçi olan varsa 2 tane koruyucu film 5 tl gearbest de.Ekran cam değilde plastik doğrudur kolay çizilecek gibi ben koruyucu film ile birlikte aldım. Ben türkçeden memnun kaldım fakat sadece cihazı bul özelliği çalışmıyor. Sadece bende mi çalışmıyor , tavsiyesi olan var mı ?
Cihazı bul özelliği mi fitten varsayılan zil sesi seçili sanırım. Cihaz zil sesi olarak seçin. Bende telefona sadece bildirim simgesi geliyordu, ses gelmiyodu. Zil sesini değiştirince sorun çözüldü.

Xperia Z3

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Bende ekran koruyucu ile birlikte almıştım. Fakat ekran koruyucuyu takınca çokta memnun kalmadım. Çünkü hemen çıkıverdi. Bende koruyucusuz kullanıyorum. Bu arada bende cihazı bul özelliği çalışıyor.

Üst Alt