Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0

Burdaki çözümlere bak.
bu işlemi yaptıkdan sonra cihaz türkçe oldu ama artık menüsü çalışmıyor . Sadece ana ekran var

Xperia Z3

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
bu işlemi yaptıkdan sonra cihaz türkçe oldu ama artık menüsü çalışmıyor . Sadece ana ekran var

mi fit uygulamasından eşleştirmeyi sonlandır ve yeniden eşleştir böyle bir dene

Pitts

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
İşe yaradı teşekkür ederim. Telefonu kapatıp açtığım zaman işe yaramamıştı

Mi fit üzerindeki ekran ayarları kısmından bilekliğin menü sıralamasını değiştirerek de sorunu çözebilirsiniz. Aklınızda bulunsun angel~~

sexyboy9090

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
iPhone 6s
Konular
0
Benim ios cihazım var bu yöntem yapılabilir mi ? peki ben android cihazla bu yöntemi yaptıktan sonra ios cihazımla tekrar eşleştirip Türkçe kullanabilir miyim ?

lazogli1990

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metin öz
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Benim ios cihazım var bu yöntem yapılabilir mi ? peki ben android cihazla bu yöntemi yaptıktan sonra ios cihazımla tekrar eşleştirip Türkçe kullanabilir miyim ?
Bu islemleri android ile yapilabilir. Mi band 3 ü android cihaz ile eslestirip(eslestirmek icin o cihazda mi fit ile hesabina giris yapman gerekiyor) yukarıda belirtilen adimlari yapmam gerekiyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sexyboy9090

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
iPhone 6s
Konular
0
ben xiaomi mi band 2 ve 3 arasında kaldım.Hangisi alacağımda kararsızım fakat ios cihaz kullandığım için mi band 3 TR dil desteği kuramayacakmış gibi gözüküyor sizce hangisini almalıyım dersiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben xiaomi mi band 2 ve 3 arasında kaldım.Hangisi alacağımda kararsızım fakat ios cihaz kullandığım için mi band 3 TR dil desteği kuramayacakmış gibi gözüküyor sizce hangisini almalıyım dersiniz ?

neurotoxin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi band
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle mb3. Tr dil Android bir cihazda kurabilirsin. Muhtemelen sadece arayan ismini göremezsin, telefon dilini ing yaparsan o da görünür. Android cihazla işin bitince eşleştirmeyi bitirmeyi unutma.

Xperia Z3

baycebir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi band 3
Konular
0
Kesinlikle mb3. Tr dil Android bir cihazda kurabilirsin. Muhtemelen sadece arayan ismini göremezsin, telefon dilini ing yaparsan o da görünür. Android cihazla işin bitince eşleştirmeyi bitirmeyi unutma.

Xperia Z3
Bende arkadaş gibi mi band 3 ü tavsiye ederim. Bende de Mi band 3 var.
Hâlâ da Türkçe kullanıyorum.
Arayan ismini de gösteriyor.
Karakter sıkıntısı da yok.
Şimdilik hiçbir sıkıntı da yaşamadım.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlar içinde yukarıda nasıl kurulum yaptığımı anlatmıştım.(Android için)
Herkese iyi akşamlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt