nasıl oluyor dostum yardım eder misin. cihazı sıfırlamam gerek. dokunmatik algılaması zayıfladı. sanırım yüklediğim programdan sebep oldu bu bildirim için yuklemistimBuldum sıfırlanmayı
nasıl oluyor dostum yardım eder misin. cihazı sıfırlamam gerek. dokunmatik algılaması zayıfladı. sanırım yüklediğim programdan sebep oldu bu bildirim için yuklemistim
Nasıl yaptığımı anlayamadım ama yanlışlıkla başardım. Mi5s kullanıyordum. Bilekliğim bu cihaza tanımlıydı. Bağlantıyı koparmadan cihazı sıfırladım. Sonra ne Mi5s e ne de başka cihaza tanıtamamıştım. MiFit uygulamasına girişte devamlı Mi hesabımla girmeye çalışyordum. Hiç bir zaman bilekliği görmüyordu. Yakın zamanda Mi 6 aldım. MiFit'e girişte facebook üzerinden giriş yaptım bilekliği tanıdı. Sebebi bu mudur bilmiyorum![]()
Konu linki alabilir miyimForumda bağlanamayanlar için konu açtım çözümü çok basit ben de geçen hafta keşfettim 1 aydır bağlanamıyordum
Aynı sorun bende de var. Cihazı zar zor buluyor ama şifreyi telefona yazdırmıyor. Yeniden dene iptal penceresi gitmiyordu. Marketten gadgetbridge diye bir uyugulama indirip eşleştirdim. Sonra sol üstten Debug>factory reset yaptım düzeldi.Bende de aynı sorun var kod geliyor ancak girmem için telefon müsaade etmiyor kafayı yiyeceğim. Çözüm bulan varsa lütfen yazsın.
Mı fit in eski sürümü indir böyle bir sorun yok eşleştirince uygulamayı güncelleBende de aynı sorun var kod geliyor ancak girmem için telefon müsaade etmiyor kafayı yiyeceğim. Çözüm bulan varsa lütfen yazsın.
Mı fit in eski sürümü indir böyle bir sorun yok eşleştirince uygulamayı güncelleBenim sorunum ise video da ki notify programına bağlıyım onda sıkıntı yok ama mi fit 'e bağlanamıyorum. İlk açtığım mailimi hatırlayamıyorum bi türlü. Fakat sorun şu ki arıyor, bilekliği buluyor hatta bilekliğime kod yolluyor buraya kadar sorun yok, sorun ekran da ki uyarı gitmediği için kodu giremiyorum sürekli başa dönüyorum.. Ekran resmi atıyorum, bilginiz varsa yardımcı olur musunuz lütfen?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.