Soru Mİ Band 2 Kullananlar

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Alma niyetim vardı yazılanları okuduktan sonra faydasından çok sanki derdi var gibime geldi.
Herkes bişeyden şikayetçi
İlla ki herkese göre birşeyi sorunlu bu nasıl bi cihazdır arkadaş
Kimse tam anlamıyla memnunum her istediğini tam takır yapıyor dememiş anlaşılan :)
Bende iki tane aldım çok memnunum gerçekten parasını fazlasıyla hakeden bir bileklik

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

temp542

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
GM 5 plus
Konular
0
Merhaba dostlar,
Bilekliği gayet güzel kullanıyordum. Fakat uyku takip verilerini telefona format attiktan sonra alamamaya başladım. Bileklik uyku takibini yapıyor gece falan nabiz ölçtüğünü gördüm (bu ayar açıktı zaten). Mi fit uygulaması diğer tüm verileri alıyor ve götürüyorken uyku verilerini almiyor. Lisansli mibandage uygulamasuda aynı şekilde. Bunu önceden çözen yada bilekliğe format atılmasını bilen varsa cevap verirse sevinirim.

Konbozder

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alparslan
Cihazım
Mi max
Konular
0
Herkese merhaba Bir aydır mi Band 2 kullanıyorum sorum şu notify pro kullanıyorum gelen mesaj bildirimlerini okuyabiliyorum fakat bilekliğin ışığı devamlı söndü için sıkıntı yaşıyorum mesajın tamamını okunana kadar ekran ışığının sönmemesi için bir çözüm var mı Teşekkürler

ibrmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 5 pRO
Konular
1
Bir haftadır kullanıyorum, araçta 1 saatlik yolculukta 1000 adım hatalı saydı, kalp sayımında da bazen 50 sayıyor bazen 110 60 olması gerekirken. Bence oldukça başarısız, diğerlerini denemediğimden kıyaslama yapamayacağım.

kz377

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
mi fit birde miband master kullanıyorum master cok ayrıntılı güzel tavsiye ederim

Final

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Band 2
Konular
0
Merhabalar. 2 gündür Xiaomi Mi Band 2 kullanıyorum ancak bilekliği tam olarak kullanamıyorum. Telefonumla eşleştirme başarılı ama sanırım bilekliğin sürümü eskiymiş aygıt güncellemesi tamamlanamadı uyarısı alıyorum hep. Bildirim, alarm, nabız takibi gibi özellikleri kullanamıyorum bu yüzden. Ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı? Mi Band Tool uygulaması bu sorunu çözebilir mi ?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar merhaba, eşim doğum günüm nedeniyle band 2 almış. Yalnız bir kaç sorum olacak.

Mi fit programı ile eşleştirdim. Aynı zamanda mi band tools programınıda indirdim. Nasıl kullanılacağını açıklayabilir misiniz?

bartubilgi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bartu
Cihazım
s7 edge
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, eşim doğum günüm nedeniyle band 2 almış. Yalnız bir kaç sorum olacak.

Mi fit programı ile eşleştirdim. Aynı zamanda mi band tools programınıda indirdim. Nasıl kullanılacağını açıklayabilir misiniz?
İkisi aynı anda çalışıyor sıkıntı yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toxotis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi band 2
Konular
0
Merhabalar bugün mi band 2 aldım. Fakat mi fit uygulaması açarken hata veriyor. Ne yapacağız.hevesimiz kursagimda kaldı.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Mi Band 2 maceram bitmek üzere Huami Amazfit Pace e terfi ediyorum haftaya elimde olur

Üst Alt