Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

Yunusyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi a3
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
6
Benim cihaz çöp oldu malesef güncelleme dün gece gelmiş indirmiş sabah yaptım malesef cihaz gitti garantisı de yok param da yok ne yapacağımı bilmiyorum çocuk ebaya giriyordu yenisi alacak para da yok benim için artık xiaomi bitti ucuz diye aldık ama bu kadar sorumsuzluk olmaz böyle büyük firmada olunmaz
Ya hemen karalamayin hatasız kul olmaz bı yalnuslik olmus olabilir yeniden yayınlandı şuan çok stabil çalışıyor

aykutkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi a3
Konular
0
Evofone'dan internet temsilcisi Alper Bey'in yazdığı cevap aşağıda yer almaktadır, yurtdışı cihazlara ücretsiz yardım sağlanacağı kocaman bir yalandır, birazdan kadıköy genpaya gidip soracağım, olmazsa böyle saçmalıklarla uğraşmayıp doğubank'ta tamir ettireceğim..

"EVOFONE olarak yurt-dışı cihazlara yazılımsal olarak destek sağlayamıyoruz. Konuyla ilgili GEN-PA firmasına danışabilir, onlardan da bilgi alabilirsiniz. Ek olarak xiaomi.service@global.com adresine mail atarak Xiaomi'den konunun detayları ile ilgili bilgi talebinde bulunabilirsiniz."

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Evofone'dan internet temsilcisi Alper Bey'in yazdığı cevap aşağıda yer almaktadır, yurtdışı cihazlara ücretsiz yardım sağlanacağı kocaman bir yalandır, birazdan kadıköy genpaya gidip soracağım, olmazsa böyle saçmalıklarla uğraşmayıp doğubank'ta tamir ettireceğim..

"EVOFONE olarak yurt-dışı cihazlara yazılımsal olarak destek sağlayamıyoruz. Konuyla ilgili GEN-PA firmasına danışabilir, onlardan da bilgi alabilirsiniz. Ek olarak xiaomi.service@global.com adresine mail atarak Xiaomi'den konunun detayları ile ilgili bilgi talebinde bulunabilirsiniz."
bunlar iyice kendilerini düşürmeye çalışıyor lar .

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pierson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi a3
Konular
0
Mi müşteri hizmetleri tlfnu çalışmıyor..mi ya da Xiaomi..aldığına alacağıma bin pişman oldum..kimseye öenrmiyorum artık..bir güncelleme yaptı bütün sahtekarlığı ortaya çıktı..muhatap bulamıyoruz..güncelleme yapalım mı yapmayalım mı diye soru sormak için müşteri hizmetleri tlfnu bulamıyoruz..

aykutkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi a3
Konular
0
bunlar iyice kendilerini düşürmeye çalışıyor lar .

Kadıköy Genpa'ya gittim, aynı cevabı aldım, kendileri ancak telefonum garantiliyse yardımcı olacaklarını söylediler, ben de Doğubank iş hanında 3. katta yer alan 313. numaralı deltatech servise gittim, kendileri 100,00 TL karşılığında android 11 yükledi, arka kapak sökülüp takıldığı için şuan paket lastikli, yapışkanın kurumasını bekliyorum, ancak denedim dokunmatik sorunsuz çalışıyor..

yasinkazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
Mİ A3
Konular
0
s.a.
az önce 11'e güncelledim. yarım saattir kurcalıyorum, bir sıkıntı görünmüyor,
ocak 15 16 gibi gelen güncellemeyi yarıda bekletmiş idim, iptal edemedik doğal olarak, yedekleri alıp, fabrika verilerine sıfırlayıp, güncelleme kontrolü ile gelen 11'i yükledim.. umarım sıkıntı çıkmaz, yeni sistem SD'de 14GB alan kaplıyor.

İbrahim00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi A3
Konular
1
329 mb lik güncelleme geldi güncelleyeyimmi bilen varmı bu ne güncellemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenlik güncellemesi diyor ama sanırım yeni özellikler gelecek fakat ben pek güvenmiyorum bilen biri sorun çıkarmı.

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
329 mb lik güncelleme geldi güncelleyeyimmi bilen varmı bu ne güncellemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenlik güncellemesi diyor ama sanırım yeni özellikler gelecek fakat ben pek güvenmiyorum bilen biri sorun çıkarmı.
güncellemeyin hocam . ben hâlâ hazırda bekliyorum

yasinkazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
Mİ A3
Konular
0
s.a.
az önce 11'e güncelledim. yarım saattir kurcalıyorum, bir sıkıntı görünmüyor,
ocak 15 16 gibi gelen güncellemeyi yarıda bekletmiş idim, iptal edemedik doğal olarak, yedekleri alıp, fabrika verilerine sıfırlayıp, güncelleme kontrolü ile gelen 11'i yükledim.. umarım sıkıntı çıkmaz, yeni sistem SD'de 14GB alan kaplıyor.
Ekran paylaşımında sorun var , telefon TV yi görmüyor. And10'da bu sıkıntı yoktu.. yazılımsal olduğu aşikâr..

Üst Alt