Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

otgunn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdem
Cihazım
Pocophone F1
Konular
14
Geçmiş olsun. Büyük sıkıntı yurt dışı cihazlar için.

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Bu nasıl olabilir? Gerçekten çok üzücü bir durum. Güncelleyen arkadaşlara geçmiş olsun, Xiaomi'ye ise yazıklar olsun gerçekten. :(
India ekibindeki zeki arkadaşlar güncellemeyi cihazın Çin klonu olan CC 9e vendoru ile verip cihazları hard brick ettiler ve cihazlar pert oldu. Ve bunu yapanlar merdiven altı bir firma değil Google Partneri olan androidone iş ortağı Xiaomi... Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek hep birlikte göreceğiz, yurtdışı kullanan arkadaşlara ise geçmiş olsun.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Çin klonu olan CC 9e vendoru
Bu doğru ama tam olarak değil çünkü kesin bilgi yok,sorun ya vendor ya da modem ile alâkalı,ama yaygın bir problem.
Mi5X/Mi A1
Mi 6X/Mi A2 modellerinde rom geçişlerinde bu tip sorunlar yaşanmazken
Mi A3'e Cc9e Vendoru
Cc9e'ye de A3 Vendoru flaşlayınca cihaz tamamen susuyor maalesef.

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Bu doğru ama tam olarak değil çünkü kesin bilgi yok,sorun ya vendor ya da modem ile alâkalı,ama yaygın bir problem.
Mi5X/Mi A1
Mi 6X/Mi A2 modellerinde rom geçişlerinde bu tip sorunlar yaşanmazken
Mi A3'e Cc9e Vendoru
Cc9e'ye de A3 Vendoru flaşlayınca cihaz tamamen susuyor maalesef.
Tam olarak doğru aslında çünkü bu cihazlar her ne kadar kardeş olsalar da vendorleri birbirine uymuyor, en basitinden vendor sizeları bile farklı.

vahitbilgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vahit Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bugün geçtiğimiz saatlerde Xiaomi Mi A3 için Global Kararlı İlk Yapı Android 11 güncellemesi verdi.
Ancak bu güncellemeyi yapan cihazların Anakartları donanımsal olarak zarar gördü ve kapanıp bir daha açılmadı.
Güncellemenin geri çekildiği söyleniyor,olur da güncelleme indirilmiş veya kuruluma hazırsa.
Bu sorunu yaşamak istemiyorsanız gelen güncellemeyi KESİNLİKLE YAPMAYIN!

Güncellemeyi yapıp da cihazı komple kapananlar için geçmiş olsun öncelikle,Yurt içi olan modeller garantiye gönderebilir anakart değişecek,
Maalesef ufi,box ya da yetkili hesap bu sorunu çözmüyor çünkü bu yazılım anakartınıza donanımsal olarak zarar veriyor ve kullanılamaz hale getiriyor.

Yurt dışı cihazlara da şuanlık bir çözüm yok cihaz parça oldu maalesef...

Gelen yeni bilgileri,garanti durumunu süreci bu konu altında tartışabilirsiniz,bu sorun başına gelen herkes için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

Firmadan resmi bir açıklama henüz yok ancak,sosyal medyadan gelen tepkilere karşı Xiaomi ekibi hatasını kabul etti ve cihazlar ile ilgili onarımı sağlayacağını Küreselde belirtti.
Yukarıdaki link dolaşıyor bazı gruplarda. Yazılana göre tüm Mi A3 telefonlar ücretsiz onarılacakmış. Garantili olmasa dahi. Ne kadar doğru bilgisi olan var mı? Ülkemize gelir mi, ne zaman gelir?

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Çöpomi alırsak ah bu olur ah dolar...
Benim telefon(sdm 845) da güçlü işlemci var akıcı da oyun oynayamıyorum... Dikkat ettiyseniz 2. kere xioami cihazı alan yok ilkini aldıktan sonra diyeceklerim bu kadar Allah belasını versin çöpominin ya da fakirliğin mi desem bilemedim.

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Çöpomi alırsak ah bu olur ah dolar...
Benim telefon(sdm 845) da güçlü işlemci var akıcı da oyun oynayamıyorum... Dikkat ettiyseniz 2. kere xioami cihazı alan yok ilkini aldıktan sonra diyeceklerim bu kadar Allah belasını versin çöpominin ya da fakirliğin mi desem bilemedim.
2. Ye aldım 3. Olmayacak

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

marty4141

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Mİ A3
Konular
3
malesef yükleyenlerden biriyim. ekran dondu kaldı kapattım açmadı bir daha. geçen yıl almıştım 1 yıllık telefon garantiye göndericem. umarım ücret istemezler.

vahitbilgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vahit Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
0
malesef yükleyenlerden biriyim. ekran dondu kaldı kapattım açmadı bir daha. geçen yıl almıştım 1 yıllık telefon garantiye göndericem. umarım ücret istemezler.
istemezler de senden bir şey rica eddeceğim. servis ile konuşursan eğer benim telefonum kaçak da ona da bakarlar mı acaba sorar mısın. ne kadar ücret alırlar benden? bana bu iyiliği yaparsan gerçekten çok sevinirim

Üst Alt