Öncelikle rica ederiz hocam tabi sizlerde teşekkür etme zahmetini gösterdiğiniz için biz teşekkür ederiz

bu işin üstadı Ironsides hocam sağolsun bende onun rehberlerinden ilerleyerek yaptım öğrendim. Sorulara gelirsek;
Her güncelleme geldiğinde manuel yapmak gerekli nedeni ise paket içeriğinde ki firmware klasörünü silmemiz gerekli yoksa cihaz kalıcı şekilde 6X olarak kalabilir. Bunu istemeyiz.
Ben gayet memnunum elimde birçok cihaz var; Mi 8, Mi 9T Pro, Mi 9T gibi çeviri sayesinde diğer cihazlardan farkı kalmıyor. Saçma hatalarda olmuyor beta bile olsa. Şuan EU Stabil yüklü gayet memnunum hata görmedim.
Son sorunun cevabı telefon ekranında çıkıyor. Ordan onaylamanız isteniyor.
Unutmadan evet bunda öyle düşürüp yükseltme gibi sorun yok

Sürüm düşürmede ARB diye bir olay var onuda forumdan araştırabilirsiniz çokça konu mevcut nedir ne değildir gibi.
Bu arada korkularınız yersiz değil hocam anlayabiliyorum sizleri. Adımları harfiyen uygulamaya çalışırsanız sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Hani olurda bi hata alırsanız burdan destek isteyebilirsiniz. Bilgim dahili yazarım yetmediğim yerde Ironsides hocam sağolsun yazıyor zaten saygılarımla kolay gelsin