- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Ironsides, Hocam eski rom varken bootloader adımlarını uygulamıştım. minimal adb and fastboot çalıştırıp "Adb devices" yazıp cihazı görmüştüm. Sonrasında bu Çince eski stok ROM yüklenince tuşlarla fast boot moduna alıyorum. Komutları yazınca ekteki "fastboot test" isimli ekran cmd taraması çıkıyor.Cihazınızın bootloader kilidi açık değil gibi
Ironsides hocam, Fastboot'da yükleme yapamamanın sebebi USB-3 port kullandığım içinmiş. USB-2'ye takınca hemen sorun olmadan twrp yüklendi. Ancak twrp ekranı açılınca şifre istedi. Şifre problemi nasıl halledilecek. Forumdaki başka konuda SHRP_v2.2_wayne kullanılmasını tavsiye edilmişti. Onu yükledim. Yine şifre istedi. Bu problemi nasıl çözebiliriz.?Ironsides, Hocam eski rom varken bootloader adımlarını uygulamıştım. minimal adb and fastboot çalıştırıp "Adb devices" yazıp cihazı görmüştüm. Sonrasında bu Çince eski stok ROM yüklenince tuşlarla fast boot moduna alıyorum. Komutları yazınca ekteki "fastboot test" isimli ekran cmd taraması çıkıyor.
Şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım? A2'ye dönmeyi hiç düşünmüyorum. En kısa yoldan telefonu nasıl düzeltebilirim? Telefonun son durumundan görüntüleri de yükledim.
Bu sorunla karşılaşan olmadı mı? Şifre girmeden devam edince read only kalıyor ve wipe yapamıyorsunuz hata veriyor. Çözümü nedir?Ironsides hocam, Fastboot'da yükleme yapamamanın sebebi USB-3 port kullandığım içinmiş. USB-2'ye takınca hemen sorun olmadan twrp yüklendi. Ancak twrp ekranı açılınca şifre istedi. Şifre problemi nasıl halledilecek. Forumdaki başka konuda SHRP_v2.2_wayne kullanılmasını tavsiye edilmişti. Onu yükledim. Yine şifre istedi. Bu problemi nasıl çözebiliriz.?
Neyse ki bunu da çözdüm, burada pek kimse ilgilenmese de neyseki aynı sorunla karşılaşanlar olmuş. Wipe yapmadan önce format yapınca şifre problemi ortadan kalktı. Mi12 ROM'u yüklerken hata verdi. Ama Mi11 ROM'da hata vermedi. Yükledim ve açıldı. Bu şifre sorununu çözmek uzun sürmedi ama bilgisayara usb ile bağlantıdaki sorun hiç aklıma gelmezdi. Kaç gün uğraştırdı beni. Ironsides, hocam. Bu durumu 1. sayfaya eklerseniz çok iyi olur. Başkaları da aynı sorunla karşılaşabilir. Sorunu tekrar yazıyorum. Bootloader modounda telefonu açarken kesinlikle USB 3.0 portu kullanılmaması lazım. USB 2.0 portu kullanılması lazım. Aksi takdirde olmuyor. Ekran kapanıyor. Benim bilgisayarda USB 2.0 yoktu. USB çoklayıcı taktım. Onun çıkışı 2.0'dı. Sorunu böyle çözdüm.Bu sorunla karşılaşan olmadı mı? Şifre girmeden devam edince read only kalıyor ve wipe yapamıyorsunuz hata veriyor. Çözümü nedir?