Rehber [Mi A2] MİUİ 12-- Mi A2'yi Mi 6x'e Çevirme Rehberi[ 02.05.2020]

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Vay be ben boşuna pişman olmuşum ya a2 den geçtim diye MIUI arayüz çok güzel sürekli güncelleme alıyor biraz önce güncelleme geldi otomatik yükledi
fastboot oem edl yazdıktan sonra mi flash uygulamasını açtığımda uygulamada benim cihazı görmüyor. EDL komutunu girdiğimde ekran kararıp pres any key shutdown yazıyor ekranın sol en üst köşesinde küçük bir fontla fakat mi flash benim cihazı görmedi nerde yanlış olabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fastboot oem edl yazdıktan sonra mi flash uygulamasını açtığımda uygulamada benim cihazı görmüyor. EDL komutunu girdiğimde ekran kararıp pres any key shutdown yazıyor ekranın sol en üst köşesinde küçük bir fontla fakat mi flash benim cihazı görmedi nerde yanlış olabilirim?
böyle bir uyarı veriyor problem tam olarak nedir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• atılcak.jpg
    atılcak.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12

böyle bir uyarı veriyor problem tam olarak nedir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
çözüldü teşekkürler

Teknolog_17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
RedmiNote8Pro
Meslek
teknisyen
Konular
14

Yukarıdaki uygulama talima
çözüldü teşekkürler
Kusura bakmayın cevap yazacaktım kızı uyutuyordum şimdi müsait oldum sorun düzeldiyse sıkıntı yok ama nasıl çözdüğünÜzü yazarsanız başkalarıda yararlanır

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Yukarıdaki uygulama talima

Kusura bakmayın cevap yazacaktım kızı uyutuyordum şimdi müsait oldum sorun düzeldiyse sıkıntı yok ama nasıl çözdüğünÜzü yazarsanız başkalarıda yararlanır
a- "fastboot oem unlock"
b- "fastboot flashing unlock"
c- "fastboot flashing unlock_critical"
bu girdilerin hepsini tek tek girmemiştim bunları cmdye girdikten sonra cihaz miflashta gözüktü

Teknolog_17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
RedmiNote8Pro
Meslek
teknisyen
Konular
14
a- "fastboot oem unlock"
b- "fastboot flashing unlock"
c- "fastboot flashing unlock_critical"
bu girdilerin hepsini tek tek girmemiştim bunları cmdye girdikten sonra cihaz miflashta gözüktü
Aynen 3 komutu da ayrı yazmanız gerekiyor çevirdiniz mi 6xe kalıcı olarak yoksa klasör silme işlemini yaptınız mı

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Aynen 3 komutu da ayrı yazmanız gerekiyor çevirdiniz mi 6xe kalıcı olarak yoksa klasör silme işlemini yaptınız mı
klasör silme işlemi yaptım globa stable romda miui11 olmadığı için fakat çıkınca silmeden yükleyeceğim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
klasör silme işlemi yaptım globa stable romda miui11 olmadığı için fakat çıkınca silmeden yükleyeceğim

Eger mi 6x stok global rom bekliyorsanız gelmez. Cihaz sadece çin icin üretildi. Cihaza çıkan romlarda Türkçe dili yok. Custom eu veya mi room lara bakın hocam.

Berkaymia2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
MiA2
Konular
1
bunları hayrına benım telefonuma yapıp bana ogretecek birisi var mıdır helalinden venti boy kahvesini ısmarlarım :D **********

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teknolog_17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
RedmiNote8Pro
Meslek
teknisyen
Konular
14
bunları hayrına benım telefonuma yapıp bana ogretecek birisi var mıdır helalinden venti boy kahvesini ısmarlarım :D *********
Çok basit aslında ilk sayfadaki talimatları tane tane okuyarak yapabilirsiniz az biraz bilgisayar bilginiz de var sa olur açıklamaları dikkatli okumanız yeterli olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt