Soru Mi A2 Lite sorunları

Dnzgygsz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Merhabalar, Mi A2 Lite telefonumda etkin hale getirdiğim ekran koruyucu telefonun uyku moduna girmesinden sonra etkin hale gelmiyor, bildirim çubuğunda batarya yüzdesini değiştiremiyorum ve telefonda galeri uygulaması yok.

Son düzenleme:

sas12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
xiomi mi a2lite
Konular
1
arkadaşlar şarji icin cok iyi diyorlardi 4000mh batarya var fakat sarj aksamı zor cıkartıyor cıhazı alalı 4 gün oldu bıraz daha beklemelimiyim kendine gelmesı ıcın yoksa bir sorun mu var

Oyla:

stranium

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tr
Cihazım
Mi A2 ve A2Lite
Konular
5
arkadaşlar şarji icin cok iyi diyorlardi 4000mh batarya var fakat sarj aksamı zor cıkartıyor cıhazı alalı 4 gün oldu bıraz daha beklemelimiyim kendine gelmesı ıcın yoksa bir sorun mu var

Merhaba. Birkaç gündür telefonla bütün gün vakit geçirmeme reğmen şarjı çok iyi gidiyor. Saatlerce PUBG oynayabiliyorum.

Önem sırasına göre sorunlara gelirsek:

Ön kamera kötü.
Dokunmatik çok hafif sapıtıyor arada.
Çentikli ekranda bazı programlarda problem olabiliyor. Reddit örneğin.
Telefon uygulamasındaki kişiler tekrarlı.
Pil tasarruf modunu denemek için açtım. Kırmızı renk giydirmesi çok kötü görünüyor. (Önemsiz)

Size danışmak istediğim bir sorun: Kamera uygulamasında son çekilen fotoyu gösteren galeriye giden küçük resmin kaybolması. Tıklayıp galeriye geçemiyorum. Ancak yeni foto çekersem thumbnail oluşuyor. Kamera modları arasında geçiş yapınca da kayboluyor. Saçma sapan bir hata ama sinir bozucu.

Oyla:

bariskartal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
A2 lite
Konular
1

Yeni aldığın için çok oynuyor kurcalıyor olabilirsin, ben bunu 2. telefon olarak kullanıyorum 4 gün gidiyor, normal kullanımda 2 gün gidiyor.

Oyla:

sas12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
xiomi mi a2lite
Konular
1
Merhaba. Birkaç gündür telefonla bütün gün vakit geçirmeme reğmen şarjı çok iyi gidiyor. Saatlerce PUBG oynayabiliyorum.

Önem sırasına göre sorunlara gelirsek:

Ön kamera kötü.
Dokunmatik çok hafif sapıtıyor arada.
Çentikli ekranda bazı programlarda problem olabiliyor. Reddit örneğin.
Telefon uygulamasındaki kişiler tekrarlı.
Pil tasarruf modunu denemek için açtım. Kırmızı renk giydirmesi çok kötü görünüyor. (Önemsiz)

Size danışmak istediğim bir sorun: Kamera uygulamasında son çekilen fotoyu gösteren galeriye giden küçük resmin kaybolması. Tıklayıp galeriye geçemiyorum. Ancak yeni foto çekersem thumbnail oluşuyor. Kamera modları arasında geçiş yapınca da kayboluyor. Saçma sapan bir hata ama sinir bozucu.
Hocam sızın sorunların aynısını bende yasıyorum malesef dokunmatık ozellıkle sinir bozucu oluyor . Danışmak ıstediginiz konuda ise aynı sorunu bende yasıyorum telefonda galerı dıye bırsey olmadıgı ıcın oluyor sanırım.

Yeni aldığın için çok oynuyor kurcalıyor olabilirsin, ben bunu 2. telefon olarak kullanıyorum 4 gün gidiyor, normal kullanımda 2 gün gidiyor.
hocam 32 likmi 64lükmü kullanıyorsunuz .bendekı 64 luk ondan kaynalanıyor olabılırmı bir arkadas parmak ızını kapat demis onu deniyecem. Telefonuda cok kurcalamam arada vıdeo ızlerım okadar yanı yeni diye kurcalanacak bi yanı yok zaten.

Oyla:

stranium

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tr
Cihazım
Mi A2 ve A2Lite
Konular
5
Hocam sızın sorunların aynısını bende yasıyorum malesef dokunmatık ozellıkle sinir bozucu oluyor . Danışmak ıstediginiz konuda ise aynı sorunu bende yasıyorum telefonda galerı dıye bırsey olmadıgı ıcın oluyor sanırım.

hocam 32 likmi 64lükmü kullanıyorsunuz .bendekı 64 luk ondan kaynalanıyor olabılırmı bir arkadas parmak ızını kapat demis onu deniyecem. Telefonuda cok kurcalamam arada vıdeo ızlerım okadar yanı yeni diye kurcalanacak bi yanı yok zaten.

Kameradan galeriye geçiş problemiyle ilgili İngilizce hiç sonuç çıkmaması nedeniyle dille ilgili olabileceğini düşündüm ve dili İngilizce yapınca sorun çözüldü. Tekrar Türkçeye dönünce yine problem var ancak İngilizce çektiğim son resim kaldığı için galeriye ulaşabiliyorum. Sorunu en.miui forumuna da yazdım.

Oyla:

Tuncay1605

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuncay
Cihazım
Mi a2 lite 32 g
Konular
1
Arkadaşlar WhatsApp tam görüntülü konuşma yaparken bildiğiniz kamera ruh gibi bembeyaz gösteriyor ayrıca çift tıklayınca ekran uyanmiyor bende de

Oyla:

DDevil35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
1
Arkadaşlar ben google play store'dan yüksek boyuttaki oyunları indiremiyorum. Sonlara doğru 495 nolu hatayı alıyorum. Veri ve önbellek silme işlemlerini yaptım değişen birşey yok. Ne yapmamı önerirsiniz?

Bu sorun bir tek bende var galiba :)

Oyla:

10ly_10ur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
10ly
Cihazım
a2 lite
Konular
2
kişilerde ya da çağrı kayıtlarında arama yaparken komut 'like' şeklinde aramıyor. mesela rehberinizde bir numara kayıtlı ve numara +905321234567 şeklinde olsun. Rehber 532 yazdığınızda ya da 4567 yazdığınızda hiç bir kayıt döndürmüyor. İllaki +90532... şeklinde yazmanız gerekmekte. Bu sorunu yaşayan ya da çözüm bulan var mıdır?

Oyla:

necdet6761

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
necdet
Cihazım
Mİ A2 LİTE
Konular
0
slm mi a2 lıte yenı aldım fakat ek ayarlar kısmını bulamadım nerden nasıl yaparım acaba

Oyla:

Frequencyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Konular
9
slm mi a2 lıte yenı aldım fakat ek ayarlar kısmını bulamadım nerden nasıl yaparım acaba
Geliştiriciyi açmalısınız.
Ayarlar>Telefon hakkında>Derleme Numarası na 5-6 kez basın. ve Geliştiricisiniz. yazısı gelecektir

Oyla:
Üst Alt