Soru Mi A2 Lite sorunları

Dnzgygsz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Merhabalar, Mi A2 Lite telefonumda etkin hale getirdiğim ekran koruyucu telefonun uyku moduna girmesinden sonra etkin hale gelmiyor, bildirim çubuğunda batarya yüzdesini değiştiremiyorum ve telefonda galeri uygulaması yok.

Son düzenleme:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Merhaba Xiaomi A2 Lite Telefonda çift uygulama menüsünü bulamadım(Çift Whatsapp,Çift Facebook vs..)Navigasyon tuşunda kare tuşuna basılı tutunca çıkıyor diye yardımcı olmaya çalıştılar ama bende çıkmadı:(( Çift uygulama özelliği varsa hangi menüde yardımcı olabilirmisiniz?
hocam android one larda bu özellik yok, miui arayüzünde var eğer çift uygulama kulanmak istiyorsanız marketten adlı uygulamayı indirebilirsiniz

Oyla:

DDevil35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
1
Arkadaşlar ben google play store'dan yüksek boyuttaki oyunları indiremiyorum. Sonlara doğru 495 nolu hatayı alıyorum. Veri ve önbellek silme işlemlerini yaptım değişen birşey yok. Ne yapmamı önerirsiniz?

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
arkadaşlar telefonu rootladıktan sonra yeniden başlatırken siyah ekranda desen kilidi geliyor ve android telefonunuzu başlatmak için desen kilidinizi girin diye bir yazı çıkıyor deseni girdiğimde telefonu yeniden başlatıp açılıyor sizde de oluyor mu böyle?

Oyla:

İmmortalsoul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ADEM
Cihazım
A2 lite 64gb
Konular
0
Telefonda müzik veya video dinlerken aramayı cevapladigimda ses otomatik kapanması gerekiyor fakat arkadan çalmaya devam ediyor. Bunu nasıl kapatabilirim.

Oyla:

Yunus topal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
0
Cihazı alalı 1 hafta oldu yakınlık ayarını bir türlü yapmadım şu an kodu girdiğimde menüye bile ulaşamıyorum sorunum donanımsal mıdır sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı alalı 1 hafta oldu yakınlık ayarını bir türlü yapmadım şu an kodu girdiğimde menüye bile ulaşamıyorum sorunum donanımsal mıdır sizce

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
teşekkürler kardeşim hallettim. Fakat telefondaki kişiler listesindeki isimler düzelmedi hala 2 şer 3 er adet var. menudeki kişiler düzgün. bir de telefon içindeki kişilerde olan bazı isimler menudeki kişilerde görünmüyor.üst arama çubuğuna yazınca çıkıyor.Hala nedenini çözemedim.
Merge+ yazımını indir 5 dakikada cozer

Oyla:
Üst Alt