Evet stock rom flaşladığınızda iptal olur. Yaptığınız işlemleri ve flaşlamaya çalıştığınız dosyanın doğru olduğundan emin olun. Kontrol edip baştan uygulayın.o zaman google camera yukleme için yaptıgımız işlemler iptal olmuş olmuyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada miflash ile stock rom yükleyemiyorum yüklerimiş gibi yapıyor 2 saniyede flash done diyor hiç bir hareket yok.
Bu işlemleri yaptıkdan sonra güncelleme yapıp apk kurmanız yeterlidir.Bu anlatılanlar oreo için mi? Bunları yaparsak normal pie güncellemesini otadan yapabilir miyiz. Güncelleme alırsan gcam çalışır mı?
hocam bir kez yanlış yaptım telefon sıfırlandı baştan başlayayım dedim bu seferde fastboot modu açık baştan sona doğru yapamıyorum lütfen cevap verin
hocam bir de baştan yaptıpğım için 8.adımda kalıyor yeniden başlayacak diyor ama benimkisi fastboot menüsünde kalıyor farklı bir adımdan mı başlamam gerek acaba ?
hocam 7. adıma kadar güzel geliyorum 8.adımdaki kodu yazıyorum telefon yeniden başlamıyor fotoğrafta koydu acaba nerde yanlış yaptım bilgilendirir misin ?
EvetResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimde belirttiğim işlemi yaptınız mı?
teşekkürler deneyeceğim hocamÖyleyse minimal adb&fastboot klasörünü kontrol edin. Aldığınız hata bu klasörde patched_boot.img dosyası olmadığını gösteriyor.