Rehber Mi A2 Lite Android Pie'dan Oreo'ya geri dönüş

• Konbuyu başlatan Singe
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 71
  • Görüntüleme 15K

halilimentes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Mi A2 Lite 32GB
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. 1 yılı aşkın süredir mi a2 lite kullanıyorum. Telefonda çift hat kullandığım zamanlar datası (veri) kapalı olan sim kartım sık sık ulaşılamıyor olur, şebeke dışında kalıyor. Kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam fayda etmedi, sim kartların yerini değiştirdim, datayı diğer sime aktardım.

Ne yaparsam yapayım datası kapalı olan sim kartım zaman zaman şebeke dışı kalıyor ve ulaşılamıyor, telefon çağrılarını kaçırıyorum. Bu problemle karşılaşan birkaç kişi olmuş forumda da yazıyor fakat çözüm öneren kimse yok. Bileniniz var mıdır?

Teşekkür ederim.

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
MiFlash kullanmayın.

malim4a1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
mi a2 lite
Konular
0
Merhabalar, geri rönüşü en gğncel rom yazan sürüm ile yaptım fakat uygulama listesinde diğer uygulamalar 16 gb tutuyor. İçeriğine baktım geri bildirim uygulaması 432mb, ayarlar 430mb gibi birsürü fazla yer kaplayan uygulama var. Normal işlem yapılmamış bir telefona bakıyorum ayarlar 45-50 mb falan o kadar yer kaplamıypr uygulamalar ?

ömi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
A2 Lite 64GB
Konular
2
ALLAH razı olsun sayenizde 10 dk içinde 9 dan 8.1 e SORUNSUZ geçiş yaptım. Çift dokunma ile ekran uyandırma geldi ÇOK ŞÜKÜR.

kurulumları bitirip diğer deneyimlerimi paylaşacağım :)

edit : sim 1 i 2 görüyor 2 yi de 1, ayrıca 2 de hat sürekli gidip geliyor,sanırım ilk sayfadaki diğer önerileri de yapmam lazım :)

Sistem güncelleme yapmaması için ne yapmam lazım arkadaşlar???

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MiFlash kullanmayın.
neden mi Flash kullanmayalım???

Son düzenleme:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Otomatik güncellemeleri önlemek için geliştirici seçeneklerinden otomatik güncellemeleri kapatın
SIM kartlarının yer değiştirmesi sorunu için de konunun altında yazdığım SIM sorunu için kısmındakileri yapmanız yeterli.

ömi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
A2 Lite 64GB
Konular
2
Otomatik güncellemeleri önlemek için geliştirici seçeneklerinden otomatik güncellemeleri kapatın
SIM kartlarının yer değiştirmesi sorunu için de konunun altında yazdığım SIM sorunu için kısmındakileri yapmanız yeterli.

Dediğiniz gibi yaptım, çok teşekkür ederim.

Amatör olarak bir sorum olacak, bir önceki telefonum Turkcell T80 idi, onda tuş kilidini açmadan altta beliren ufak simgeyi kaydırınca play müzik, hesap makinesi, alarm falan açılabiliyordu. Bu telefonda da o tarz bir şey yapabilir miyiz acaba?

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Dediğiniz gibi yaptım, çok teşekkür ederim.

Amatör olarak bir sorum olacak, bir önceki telefonum Turkcell T80 idi, onda tuş kilidini açmadan altta beliren ufak simgeyi kaydırınca play müzik, hesap makinesi, alarm falan açılabiliyordu. Bu telefonda da o tarz bir şey yapabilir miyiz acaba?
Henüz hayır, saf android'de bu tarz ekstra şeyler yok android'in tabanına eklendiği gün belki...

Phoebus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
0
İYi günler, pie nin son güncellemesinden sonra telefona ore yüklemeye karar verdim.
burada anlatıldığı gibi bootloader kilidini açtım, miflash tool aracı ile flaslama yaptım, her şey düzgün olmasına rağmen telefon açılmıyor, beyaz androidone ekranı gelip takılıyor, ilerleyemiyorum, yardım edebilecek varmıdır acaba.

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
İYi günler, pie nin son güncellemesinden sonra telefona ore yüklemeye karar verdim.
burada anlatıldığı gibi bootloader kilidini açtım, miflash tool aracı ile flaslama yaptım, her şey düzgün olmasına rağmen telefon açılmıyor, beyaz androidone ekranı gelip takılıyor, ilerleyemiyorum, yardım edebilecek varmıdır acaba.
Bootloader kilidini kapatarak flashmadınız değil mi(clean all and lock seçeneğini seçerek)?

Phoebus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
0
Bootloader kilidini kapatarak flashmadınız değil mi(clean all and lock seçeneğini seçerek)?
Bootloader kilidi açık, flaslama yapıyorum, tüm romlarını yüklüyorum, androidonne sayfasında döngüde kalıyor.

Üst Alt