İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

vozturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
VEYSEL
Cihazım
Mi A2 Lite 64GB
Konular
1
Öncelikle bu olay için konu açmaya değmez diye düşündüm o yüzden buraya yazıyorum ve sıkıntı chrome mu youtube mu telefon mu emin değilim.

Chrome üzerinden bir youtube linkine tıklayınca uygulamaya yönlendirmiyor. Videoyu youtube üzerinden değil chrome üzerinden izlemek zorunda kalıyorsunuz. Haliyle kalite ayarı da seçilemiyor. İki uygulamanın da ayarlardan varsayılanlarını temizlediğim halde değişmedi.

Kökten çözemedim ama basit bir yol buldum. Linke basılı tutup yeni sekmede aç derseniz direkt youtube uygulaması üzerinden açılıyor. Böyle de ilginç küçük bir sorun. Denemeniz için link bırakıyorum ve telefon en güncel sürümde.

Bende YouTube uygulaması ile açıyor. İlginç telefondan telefona değişiyor demek ki.

Aliky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi a2 Lite
Konular
8
Hocam onun dışında bir yolu yokmu launcherları yükledim fakat hoşuma gitmedi
Kesinlikle bende aynı dertten muzdaribim launcher yüklemek istemiyorum siz çare bulabildiniz mi yada bulan arkadaşlar var mı

mstfoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
2
Kesinlikle bende aynı dertten muzdaribim launcher yüklemek istemiyorum siz çare bulabildiniz mi yada bulan arkadaşlar var mı

Çözümü yok gibi. Google uygulamasını dondurdum(silmekten pek farkı yok) yine duruyor orada inanılmaz. :D

Aliky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi a2 Lite
Konular
8
Açıkçası aldığıma pişman olmak üzereyim bide mail bildirimi alamıyorum bir türlü mesajdan çok mail kullanan biri olarak çok sıkıntı yaşamaya başladım şuan tek sevindiğim şey şarjı

Albay128

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Ocak 2019 tarihi itibari ile guvenlik ile alakali bir yukleme gordum ve guncellemesini yukledim yaklasik 52 MB falandi ( telefonum mi a2 lite android 9 yukludur)
Guncellemeden sinra telefon internet sayfalarina girmememkte veya cok cok agir sayfalar yuklenmekte. İnternetle alakali bi sorun oldugunu sandim ama baska telefona takinca hattimi su gibiydi internet akiyordu.
İnternet boyle peki ya telefin uygulamalari acarken??? Uygulamada da ayni priblemi yaşamaya başladim guncellemenin hemen ardindan. Bemzer problem yaşiyan veya sorunu cozen cozebilecek olan var mi? Keşke hic yapmasaydim guncellemeyi...

neskali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Poyraz
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
1
Başka bir forumdan alıntıdır forum ismi paylaşmak serbestmi değilmi bilmediğim için yazmıyorum ;

Betaya update gelmis aylik olan. Parlaklik filan iyilesmis diyorlar. Umarım şarj süresinide halletmişlerdir ....

Ekli dosyalar

• 6a8d1cbf5ea9acbcf374cb62990dddbd.jpg
    6a8d1cbf5ea9acbcf374cb62990dddbd.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 69

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Magisk yüklü nasıl yükleyip devam edicez??? Konuya tam hakim olanlar yazarsa sevinirim ..

mstfoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
2
Magisk yüklü nasıl yükleyip devam edicez??? Konuya tam hakim olanlar yazarsa sevinirim ..

Xda da anlatılmış. Çevirip konu açacaktım onunla ilgili ama kendim denemeden açmak istemiyorum. Onun için de betayı denemeyi düşünmüyorum bekleyeceğim. Link isterseniz özelden yazın atarım.

Eğer denemek isterseniz geliştirici seçeneklerinden oem kilit açmayı açın, usb hata ayıklamayı açın, yine geliştirici seçeneklerinde otomatik sistem güncellemelerini kapatın ve telefonda pin, parmak izi gibi herhangi bir kilit açma şifresi olmadığından emin olun ki bir sorun yaşarsanız düzeltme şansınız olsun.

Son düzenleme:

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
ben şahsen tavsiye etmiyorum memnun kalmadım mi flash ile geri döndüm çentik kaybolması pubg de vs çentiik dahil edilmemesi şarjı oreo ya göre kötü gitmesi parlaklık sorunu ve daha fazlası beni cihazdan soğuttu en sonunda oreo ya geri dönüş yaptım şuan çok memnunum cihazdan
nasıl döneceğim 8e lütfen yardım edin

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Daha güncellemedim hele bir deneyin bakarım ona göre :)

Üst Alt