- Adım
- Fehmi
- Cihazım
- Mi a2 lite
- Konular
- 4
Navigasyon. BAri tamamen kalkmaliydi. Ekran dan yemesi cok garip... Tamamen kaldirmak gerek
Eyw ama bu kesin çözüm değil tabi konumu açmak gerekiyor bazı uygulamalar için. Açtığımızda wifi yavaş çalışıyor
Memnun değilim! Geri dönüşü de yok deniyor.. Bari ya düzeltme güncellemesi yayınlasalar, ya da geri çekseler oreo 8.1e geri dönsek! İlerlemesi gerekirken gerilemiş resmen. Arama yaparken 8.1de çentikte dahil kullanabılıyorduk, 9dan sonra kısmen kullanabiliyoruz hale bak komik bu yetkililer ya
Umarım teşekkürler. Sizlerede iyi kullanımlar olması dileğiyleBaşta ben de memnun değildim fakat çentik olayı ve bir kaç hata dışında Pie'nin daha iyi olduğu, pili ve ekran kullanımını öğrenerek pil süresini uzattığı, daha kararlı ve
fonksiyonel olduğu hissediliyor, belki alışkanlıkla alakalıdır, alışmayı deneyiniz.. Düzeltme güncellemeleri de mutlaka gelecektir..
32gb olan modelAynen normalde benim konumum hep açık oluyordu. Sorun giderilene kadar harita vs hariç kapalı tutacağım mecbur. Bide sorun tüm a2 lite larda yok. Sizin ki kaç gb lik model ?
Bu arada bir şey daha keşfettim konum açık Bluetooth kapalı olunca da wifi hızlanıyor. Yani ya konum kapalı Bluetooth açık olacak yada Bluetooth açık konum kapalı olacak ikisi birden açık olunca wifi aşırı yavaş çalışıyor32gb olan model
Bu arada bir şey daha keşfettim konum açık Bluetooth kapalı olunca da wifi hızlanıyor. Yani ya konum kapalı Bluetooth açık olacak yada Bluetooth açık konum kapalı olacak ikisi birden açık olunca wifi aşırı yavaş çalışıyor