Bu sorunu yaşayan tek siz değilsiniz. Bende çok yaşıyorum hele ki kılıf varsa sinir krizi geçiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende beğenmedim doğrusu iyice arayüzü daha iyi yapalım derken saçmalamışlar. Android 10 ile dahada düzgün hale gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncellemeden önce normalse yazılımsaldır. Mikrofona biraz vurun yumuşak şekilde elinizle toz varsa çıkar. Dış fırçası ile temizlik yapılıyor. Önemli kısmı içinde diş macunu kalıntısı olmaması.
Whatsapp ile görüşme yaptığımda ses gayet iyi ama şebeke ile aradığımda ses boğuk ve az geliyor. güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktuGüncellemeden önce normalse yazılımsaldır. Mikrofona biraz vurun yumuşak şekilde elinizle toz varsa çıkar. Dış fırçası ile temizlik yapılıyor. Önemli kısmı içinde diş macunu kalıntısı olmaması.
şarj tamamlanınca ödeme alındı yazıyor
Evet ben 8.1 deyim hala ,kısıyorum, ses volte ile beraber çok net ve çok geliyo ,şuan en stabil 8.1 hala sanırımSes sorununu ben de yaşıyorum karşı tarafa sesim nasıl gidiyor bilmiyorum ama karşı tarafın sesini neredeyse alamıyorum. 8.0'da ben sesi kısardım çok geliyor diye şimdi ses alamıyorum
Volte de yok ki. Hangi operatör sizin?Evet ben 8.1 deyim hala ,kısıyorum, ses volte ile beraber çok net ve çok geliyo ,şuan en stabil 8.1 hala sanırım
Döneceğim ben de 8.1e zatenVodafone,8.1 de var 9 da kaldırmışlar sanırım
Vodafone,8.1 de var 9 da kaldırmışlar sanırım
Aktif edememişsinizdir belki bi tane kod vardı onu girince açıldı bende ,ekranda HD yazızı çıktı hemenBende Vodafone hat var ama Ne 7 de ne de 8 de volte çalışmıyordu 9 da da çalışmıyor
Dip not : evde sadece redmi S2 de çalışıyor volte