Ben Android 9'da bunu görmüştüm ve ekran kullanım süresi 6 saat gördüğümde olmuştuHocam kaç saat ekran kullanımı alıyorsunuz?
Yapabilirsem yaparım. Sonuçları yazarım.XDA'da birisi şöyle yazmış en son gelen güncelleme ile ilgili. Eksik LTE bantları geldi demiş. Derleme numarası yazıyor.
Sizde de Lte-a çalışmıyorDün bizim A1 yükledik forumdan yazanların aksine gayet memnunuz. Hiç bir sıkıntı görmedik gayet iyi akıcı ve verimli olmuş 4g de sıkıntı yokGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün gece ilk kez android 9'a geçiş yaptım, herhangi bir sorun çarpmadı gözüme, çok daha kullanışlı hale gelmiş aksine. ekran görüntüsü almak zordu, güç butonuna basmak biraz sıkıntılı oolduğu için sürekli ses kısılıyordu ss almaya çalıştığımda bu belki de benim telefonumla alakalıdır bilmiyorum, ekrana butonu eklemiş şu an gayet kullanışlı. wifi'ı eve geldiğimde telefon kendisi açıyor vs. daha bir gün kullandım ama benim hoşuma gitti açıkçası, siz ne gibi hatalar gözlemlediniz?
Ses paneli kullanışsız olmuş sanki sadece medya sesini düzenliyor diğer ses ayarları için ayarlar menüsüne gitmek gerekiyor.
71 MB güncelleme den sonra karşı tarafa sesim çok boğuk ve uzaktan gidiyor ne yapabilirim. Gürültü engelleme modu falanmi var acaba. Elimi mikrofonun oraya tutup konuşursam düzeliyor