bende niye bilmiyorum ama o sadeliği seviyorum saf gereksiz hiç uygulama yok miui arayüzü güzel hoş ios un görünüşü android in özgürlüğünü veriyor ben çoğu zaman görünüşe pek önem vermediğim için sadelik daha hoş geliyor tabi saf android e aynı uygulamadan 2 tane kurulabilse paralel space gibi programlar olmadan o tür özellikleri olsa görsel olmasada olurürün bu gün elime geçti (A1). İçi bomboş ya insan miui ye hasret kalıyor resmen.
Ben pişman oldum miu kullanan biri olarak ama Android yani Samsung iPhone kullanan biri bu saf andoridi beğenir miu kullanıcıları beğenmezürün bu gün elime geçti (A1). İçi bomboş ya insan miui ye hasret kalıyor resmen.
sonuç ne oldu???Şu an gerekli dosyaları indiriyorum. az sonra miui 9 rom denicem. tek korkum imei silinmesi. eğer başarılı olursam video çekerim.
Mi 5 derken, Mi 5X'ten bahsediyorsan, 4.5G desteklemiyor. Yoksa bende alırdım.A1 yerine neden mi5 almıyorsunuz. Daha hızlı, şarjı ve ekranı daha iyi. ois destekli kamerası var ve a1 den daha iyi performansı var. sert bir nillkin kılıf ile sorunsuz kullanırsınız. hemen hemen aynı fiyat.