W W0LF Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ahmet Cihazım xiaomi Yaş 38 Konum İZMİR Katılım 19 Eylül 2017 Konular 4 Mesajlar 20 Tepkime puanı 8 Puanları 3 1 Kasım 2017 #1 Herkese merhabalar; Mi A1 almak üzereyim ama alışamazsam Miui e geçiş yapabilirmiyim. Yardımcı olabilecek varmı? iyi forumlar
Herkese merhabalar; Mi A1 almak üzereyim ama alışamazsam Miui e geçiş yapabilirmiyim. Yardımcı olabilecek varmı? iyi forumlar
M mfurkanyakin Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Melih Furkan Cihazım Mi A1 Yaş 30 Konum Edirne Katılım 18 Nisan 2018 Konular 2 Mesajlar 7 Tepkime puanı 2 Puanları 3 15 Eylül 2018 #71 Kilit ekranina dusmuyor . Bildirim cubugunda gozukuyor hocam. Oyla: Oyla 0 Downvote
wildwachsend Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Dervişoğlu Cihazım Xiaomi MI A1 Konum Adıyaman Katılım 6 Haziran 2018 Konular 10 Mesajlar 161 Tepkime puanı 28 Puanları 28 15 Eylül 2018 #72 Arkadaşlar hali hazırda rootlu cihazım. Bunu indirip direk twrp den flaslayacakmıyım yoksa format data vs seçenekleri seçmem gerekiyor mu ? Oyla: Oyla 0 Downvote
Arkadaşlar hali hazırda rootlu cihazım. Bunu indirip direk twrp den flaslayacakmıyım yoksa format data vs seçenekleri seçmem gerekiyor mu ?
Y yarenersonmez Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yaren Cihazım Xiaomi Mi A1 Yaş 32 Konum Adıyaman Katılım 24 Temmuz 2018 Konular 23 Mesajlar 984 Tepkime puanı 912 Puanları 108 15 Eylül 2018 #73 wildwachsend' Alıntı: Arkadaşlar hali hazırda rootlu cihazım. Bunu indirip direk twrp den flaslayacakmıyım yoksa format data vs seçenekleri seçmem gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Hazırladığım rehberdeki adımları uygulayınız: Rom - [ROM][PORT] Mi A1 için Miui 10 Yükleme Rehberi userdata.img dosyasını da flaşlamalısınız ilk yüklemede. Oyla: Oyla 0 Downvote
wildwachsend' Alıntı: Arkadaşlar hali hazırda rootlu cihazım. Bunu indirip direk twrp den flaslayacakmıyım yoksa format data vs seçenekleri seçmem gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Hazırladığım rehberdeki adımları uygulayınız: Rom - [ROM][PORT] Mi A1 için Miui 10 Yükleme Rehberi userdata.img dosyasını da flaşlamalısınız ilk yüklemede.
Y yarenersonmez Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yaren Cihazım Xiaomi Mi A1 Yaş 32 Konum Adıyaman Katılım 24 Temmuz 2018 Konular 23 Mesajlar 984 Tepkime puanı 912 Puanları 108 15 Eylül 2018 #74 Rehber hazırlandı arkadaşlar. Artık Mi A1 cihazlarınıza miui rom kurabilirsiniz: Rom - [ROM][PORT] Mi A1 için Miui 10 Yükleme Rehberi Oyla: Oyla 0 Downvote
Rehber hazırlandı arkadaşlar. Artık Mi A1 cihazlarınıza miui rom kurabilirsiniz: Rom - [ROM][PORT] Mi A1 için Miui 10 Yükleme Rehberi