Donanım olarak aynı gibi duruyor mi5x ile ama buradaki modellere bakınca mia1 4 gb 64 mi5x 3 32Hala net bilgi bulamadım bende araştırmaya devam ediyorum. Ama band 20 konusu için alınabilir gibi geldi bana ( mi a1 ).
Miui bende çok seviyorum. zaten onun için arda kaldım. Ama mi a1 e kurulabiliyorsa neden alınmasın. mipro varmı acaba mi a1 için.band 20 destekli cok telefon var ben mi nin telefonlarını muiu den dolayı seviyorum yani mia1 almak için bi sebep var mı ki ? Sonuçta muiu yüklü telefonlara saf android kurulabiliyor
Ustam miui bin sitesinde a1 modelinin yazılımı var stabil olarak sürüm 7.10.30 olarak ama bilmiyorum miui gidip Google un Stockholm yazilimini paylaşmaz
linkteki rom miui rom değil arkadaşlar. a1 in ekim güvenlik yamasının full rom hali
Donanım olarak aynı gibi duruyor mi5x ile ama buradaki modellere bakınca mia1 4 gb 64 mi5x 3 32
Ama saf android kullanmam ben
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kamera ve bütçeden dolayı a1 veya mi5x almak istiyorum. A1 B20 ile öne geçiyor, 5x miui ile (benim için). 5x'in garantili tek satışı pembe bu da dezavantaj. Bakalım bu ay sonuna kadar birine karar vereceğim. Son çare redmi note 4evet miui değil, saf androidin ekim güvenlik yamalı full romu.
miui forumdan anladığım kadarıyla a1 için miui rom şimdilik olası değil. unofficial olarak birisi port ederse bilemem.
ama zaten a1 deki en büyük sorun google ın pixel serisi ile başladığı a/b partition olayı. bu da geliştiricileri bayağı uğraştırıyor.
bir de xiaomi hala kaynak kodları yayınlamamış. o yüzden de rom işlerinde bir gelişme yok a1 in.
Beklemediyim bir an önce gelir inşallahA1 için şimdilik tek custom rom yarı yarıya çalışmayan lineage... Xiaomi kernel kaynak kodlarını yayınlamadan zor...