- Adım
- sedat
- Cihazım
- mi a 1
- Konular
- 0
flash_all.bat hatası veriyor. bulamıyor flash dosyasını
Geri dönmeden yükleme şansınız yok hocam, 8.1e döndüğünüzde sorunlar çözülecektir muhtemelen sürüm düşürdükten sonra dilerseniz miui da kurabilirsinizAndroid 9 da şimdi ve şebeke sorunu bende de var . Tekrar geri donmeyip MIUI 9 veya 10 yuklesem sorunlar çözülür mü
hocam çok teşekkür ediyorum size başarıyla 8.1.0 e geçiş yaptım biraz zor oldu ama başardımGeri dönmeden yükleme şansınız yok hocam, 8.1e döndüğünüzde sorunlar çözülecektir muhtemelen sürüm düşürdükten sonra dilerseniz miui da kurabilirsiniz
bende de okumadı miflash ı kapatıp açtım refresh yaptım sonradan okudu sizde test edin veya kapatıp tekrar fastboot moduna alın bidaha deneyin.Adb devicies yazıyorum görmüyor neden acaba ? Her şeyi yaptım videodaki Windows 7 32 bit bu arada kullaniyorum
Oldu hocam yaptım da şimdi MIUI epic room yuklemede bir sıkıntı yaşıyorumbende de okumadı miflash ı kapatıp açtım refresh yaptım sonradan okudu sizde test edin veya kapatıp tekrar fastboot moduna alın bidaha deneyin.
Android 8 e sorunsuz düşürdükten rom dosyalarını bulduğunuz sürece tüm romları yükleyebilirsinizBu işlemleri yapıp 8.1 kasım güncellemesine düşürüp. Sonra 7.1.2 ye düşürebilir miyim? En sorunsuz sürüm 7.1.2 idi benim için.