Rehber Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi (Video Rehber)

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
Spoiler bölümündeki işlemleri yaptınız mı?
evet yaptım ilk dosyadaaçılıyor ikinci dosyada yeniden başlıyor sürekli. ve ayrıca klasör bende görünüyor ama içi boş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk kasım güncellemesini yapsam olmaz mı ?

Son düzenleme:

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
yardımcı olurmusunuz lüften yarenersonmez

yada telefon şuan mart sürümüyle 8.0 ile açıldı bundan sonra ne yapabilirim ? yarenersonmez

Son düzenleme:

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
hocam görsel eklermisiniz rica etsem resimli anlatım twrp kısmını cidden yapamadım boot efs bazı yerlerde çıkmıyor sizden ricam lütfen adım adım görsel eklermisiniz. bu 8 veya 9. denemem hala olmadı. teşekkürler yarenersonmez

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
Peki Şunu da sormak istiyorum. Mart romunu yükledikten sonra normal ayarlardan sistem güncellemesi yapsak sim Kart gôrmeme vs. Sorunlar hallolur mu

sengorahmetfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
xiaomi A1
Konular
0
Peki Şunu da sormak istiyorum. Mart romunu yükledikten sonra normal ayarlardan sistem güncellemesi yapsak sim Kart gôrmeme vs. Sorunlar hallolur mu
Maalesef olmuyor kardeşim dün şebeke görmeme sorunun vardı kaç saat uğraştım olmadı en son sistem güncellemesi yaptım telefon açılıyor sim kilidi kısmında dönüyordu yeniden başlatıyoruz android 9 yüklemek istedim flashlayamdim hata verdi sonra dedim komple bozayım telefonu OEM kilidini kırdım fassboot modda sonra MIUI 10 dakika userdata.img flasladım bu sefer yine aynı sorun devam ediyordu kendini kapatıp açıyordu fakat bu sefer android 9 uyu flashlayamdim bildim hata verdi flasladım ve şuan android 9 sürümü ile çalışıyor şebeke sorunu da ortadan kalktı

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
Anladım Aynen Ben farklı bir yöntem bularak. 8.00 sürümüne stabil bir şekilde geçtim halloldu sıkıntı kalmadı çok şükür. Sim kart sorunu vs kalmadı

Teşekkürler ..

sengorahmetfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
xiaomi A1
Konular
0
Anladım Aynen Ben farklı bir yöntem bularak. 8.00 sürümüne stabil bir şekilde geçtim halloldu sıkıntı kalmadı çok şükür. Sim kart sorunu vs kalmadı

Teşekkürler ..
yeniden android 8 e düşmeye çalışıyorum 9 dan 8 e düşme rehberini uyguladığımda ilk flashlama yaptığımda telfon çalışıyor fakat şebeke çekmiyor sonra 8.1 işlermlerini yapıyorum fakat bu seferde telfon sürekli yeniden başlıyor 8.1 e dönüp epic rom atmak istyorum fakat olmuyor suan 8.1 yükledim kapanıp açılıyordu sürekli bende fastbota alıp direk epic rom mu attım bakalım acılmasını bekliyorum inşallah sim sorunu veya romda bir sorun çıkmaz.

yeniden android 8 e düşmeye çalışıyorum 9 dan 8 e düşme rehberini uyguladığımda ilk flashlama yaptığımda telfon çalışıyor fakat şebeke çekmiyor sonra 8.1 işlermlerini yapıyorum fakat bu seferde telfon sürekli yeniden başlıyor 8.1 e dönüp epic rom atmak istyorum fakat olmuyor suan 8.1 yükledim kapanıp açılıyordu sürekli bende fastbota alıp direk epic rom mu attım bakalım acılmasını bekliyorum inşallah sim sorunu veya romda bir sorun çıkmaz.[/QUOT
bana da yardımcı olurmusun 8.1 sürümüne nasıl döndürebilirim sim kart sorunu olmadan

Son düzenleme:

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
yeniden android 8 e düşmeye çalışıyorum 9 dan 8 e düşme rehberini uyguladığımda ilk flashlama yaptığımda telfon çalışıyor fakat şebeke çekmiyor sonra 8.1 işlermlerini yapıyorum fakat bu seferde telfon sürekli yeniden başlıyor 8.1 e dönüp epic rom atmak istyorum fakat olmuyor suan 8.1 yükledim kapanıp açılıyordu sürekli bende fastbota alıp direk epic rom mu attım bakalım acılmasını bekliyorum inşallah sim sorunu veya romda bir sorun çıkmaz.

bana da yardımcı olurmusun 8.1 sürümüne nasıl döndürebilirim sim kart sorunu olmadan
tabiki birazdan atarım şuan evde değilim

sengorahmetfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
xiaomi A1
Konular
0
tabiki birazdan atarım şuan evde değilim
bekliyorum telefon böyle kaldı sim çekmiyor anroid 9 ada dönmek istemiyorum dönmeden şu sim sorununu halledelim şimdiden teşekkür ederim.

8.1'e yarenersonmez hocam sayesinde Allah'a şükürler olsun ki geri döndüm. Google Camera'mı da yükledim, çok mutluyum, çok teşekkür ederim Yes~~
Ben yükleyemedim şebeke sorunu yaşıyorum bana yardımcı olur musunuz yükleme konusunda

Son düzenleme:

sengorahmetfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
xiaomi A1
Konular
0
Anlatılanları dikkatlice uyguladığınızda (spoiler bölümü de dahil) sorunsuz olarak yapılıyor. Konu altındaki yorumlara bakarsanız, birçok kullanıcının işlemi başarıyla yaptığını görebilirsiniz. Sizin yaptığınız işlemlerde bir hata vardır. Ben de bu yöntemi kullanarak birkaç defa sürüm düşürdüm ve hiçbir problem yaşamadım. Aşağıdaki rehberi kullanarak 9.0 stock romunu kurun, telefon eski haline dönecektir:
Rehber - Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi
Sürüm düşürmek isterseniz bu konuda bulunan sürüm düşürme işlemlerini baştan ve dikkatli bir şekilde uygulayın.
Herşeyi dikkatlice yaptım ama efsane bölümü yok hiç bir türlü gelmiyor o şekilde Kasım güncellemesini attım telefon sürekli kapanıp açılmaya başladı çalışmadı nasıl yapılan yardım edin

Üst Alt