Yardım mi 9tpro BL kilidi sorunu

k3m1kk1r4n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BURAK
Cihazım
PACE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
rom yok
Telefon Modeli
mi9t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle merhaba başıma talihsiz bir olay geldi 6 gün önce kendime mi9t pro aldım cihaz yurt dışı yeni çıkan miui 12 sürümünü mi flash pro ,Mi flashüzerinden yüklerken sağ alt taraftaki clean all yapmam gereken şey clean all and lock olarak seçili kaldı haliyle cihazın bootloader kilidi aktif hale geldi aksi gibi yükleme esnasında elektirikler de kesilince rom yüklemesi yarım kaldı şimdi cihaz recovery modda o bana bakıyor melül melül ben ona bootloader kilidini açmayı araştırdım net de ama bulamadım şimdi cihazın hem romu yok hem imei si :/
İşin daha kötü tarafıda pazartesi günü bana covid tanısı konuldu evden de dışarı çıkamıyorum.Başlıkta Sağlık personeli olduğumu belirtmemin sebeb acitasyon yada ilgi çekmek değil.Gerçekten tam anlamıyla işlerin aksi gittiği bir dönemdeyim evden dışarı çıkamıyorum hastayım ve telefonum bozuldu.Gerisini siz düşünün :D :D konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Hocam bildiğim kadarıyla yanılıyor da olabilirim ama cihazı edl moda alıp rom yüklemeniz lazım edl MOD rom yükleme işlemini araştırın derim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arka kapak sökülüp yetkili hesapla yazılım atılması gerekli cihaza. Malesef uzaktan yapabileceğim bir şey yok bu konuda

Oyla:

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Cihazı gönderebiliyorsanız bence arkadaşa gönderin sanırım mesleki olarakta tamir işi yapıyor arkadaş ve forumda yönetici aynı zamanda kısa sürede işlem yapılıp geri verilir size diye düşünüyorum.

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
Zenex ağabey xiaomi tool v2 diye bir şey vardı bir yazılımcinin yaptığı bl kilidi açık olmayan telefona stock rom atabiliyordu işe yaramaz mı?Sadece açmak için merakımdan soruyorum.

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin! Çok zor... Kendinize cici bakın ve lütfen başlığı değiştirin.

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Arkadaşlar öncelikle merhaba başıma talihsiz bir olay geldi 6 gün önce kendime mi9t pro aldım cihaz yurt dışı yeni çıkan miui 12 sürümünü mi flash pro ,Mi flashüzerinden yüklerken sağ alt taraftaki clean all yapmam gereken şey clean all and lock olarak seçili kaldı haliyle cihazın bootloader kilidi aktif hale geldi aksi gibi yükleme esnasında elektirikler de kesilince rom yüklemesi yarım kaldı şimdi cihaz recovery modda o bana bakıyor melül melül ben ona bootloader kilidini açmayı araştırdım net de ama bulamadım şimdi cihazın hem romu yok hem imei si :/
İşin daha kötü tarafıda pazartesi günü bana covid tanısı konuldu evden de dışarı çıkamıyorum.Başlıkta Sağlık personeli olduğumu belirtmemin sebeb acitasyon yada ilgi çekmek değil.Gerçekten tam anlamıyla işlerin aksi gittiği bir dönemdeyim evden dışarı çıkamıyorum hastayım ve telefonum bozuldu.Gerisini siz düşünün :D :D konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam. Kargo firmaları ürünü kapıdan alıp götürüyor bu konuda sorun yaşayacağınız sanmam

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Normal şartlarda lock işaretlenerek china cihazlara global rom atıldığında işlem tamamlandığında telefon açılmaz. Ancak siz yükleme esnasında ekeltriklerin gittiğini belirtmişsiniz. bir ihtimal belki bootloader kilidiniz kapanmamış olabilir. Öncelikle bootloader kilidinizi kontrol edin. Eğer açıksa tekrar fastboot ile ya da TWRP yükleyerek cihazı hayata döndürebilirsiniz.

Eğer kilidiniz kapandı ise; üç seçeneğiniz var.

1. Kendi hesabınız ile bootloader kilidini açtıysanız tekrar açın
2. Satın aldığınız kişi açtıysa kendisi ile iletişime geçin ve hesap bilgilerini isteyin. Daha sonra o hesap ile açın
3. Hiç birini yapamıyorsanız cihazınıza yetkili hesapla işlem yapılması için Zenex 'e göndermeniz gerekli.

Oyla:
Üst Alt