- Adım
- BURAK
- Cihazım
- PACE
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- rom yok
- Telefon Modeli
- mi9t pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar öncelikle merhaba başıma talihsiz bir olay geldi 6 gün önce kendime mi9t pro aldım cihaz yurt dışı yeni çıkan miui 12 sürümünü mi flash pro ,Mi flashüzerinden yüklerken sağ alt taraftaki clean all yapmam gereken şey clean all and lock olarak seçili kaldı haliyle cihazın bootloader kilidi aktif hale geldi aksi gibi yükleme esnasında elektirikler de kesilince rom yüklemesi yarım kaldı şimdi cihaz recovery modda o bana bakıyor melül melül ben ona bootloader kilidini açmayı araştırdım net de ama bulamadım şimdi cihazın hem romu yok hem imei si :/
İşin daha kötü tarafıda pazartesi günü bana covid tanısı konuldu evden de dışarı çıkamıyorum.Başlıkta Sağlık personeli olduğumu belirtmemin sebeb acitasyon yada ilgi çekmek değil.Gerçekten tam anlamıyla işlerin aksi gittiği bir dönemdeyim evden dışarı çıkamıyorum hastayım ve telefonum bozuldu.Gerisini siz düşünün
konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
İşin daha kötü tarafıda pazartesi günü bana covid tanısı konuldu evden de dışarı çıkamıyorum.Başlıkta Sağlık personeli olduğumu belirtmemin sebeb acitasyon yada ilgi çekmek değil.Gerçekten tam anlamıyla işlerin aksi gittiği bir dönemdeyim evden dışarı çıkamıyorum hastayım ve telefonum bozuldu.Gerisini siz düşünün