Yardım Mi 9T Şarj Çok Kötü Gidiyor MIUI 12

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Siz birde aosp ROM kurun eğer bundada aynisi olursa IMEI repair işlemini tekrar yaptirin
hocam aosp rom denedim redmi note 9 pro için lineage yok, ama neredeyse hepsini denedim. Bir iğne yardımıyla simi çıkardım fark eden bir şey göremedim.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
hocam aosp rom denedim redmi note 9 pro için lineage yok, ama neredeyse hepsini denedim. Bir iğne yardımıyla simi çıkardım fark eden bir şey göremedim.
Hücresel ağ beklemesi çoksa batarya detaylarin da IMEI nin yanlış atılmasına işaret eder ona bakin mobil ağ beklemede de yazar.
Birde konuyu yanlış bölüme acmişsiniz mi 9t yerine redmi note 9 proya taşınması için adminlere mesaj atin

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Hücresel ağ beklemesi çoksa batarya detaylarin da IMEI nin yanlış atılmasına işaret eder ona bakin mobil ağ beklemede de yazar.
Birde konuyu yanlış bölüme acmişsiniz mi 9t yerine redmi note 9 proya taşınması için adminlere mesaj atin
Konuyu ben açmadım. Neyse hocam ilginiz için teşekkür ederim.

Selcuko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Root varsa bu uygulamayı yükleyip pil tabında çekirdek kernel profiline bi bakin 3509 4000 yazan yerde mesela benim bataryanin 500 mahı ölü demek sizde ne çıkacak bakın
hocam dediğiniz uygulamayı yükledim 3152 mAh görünüyor, biz bitmişiz haberimiz yok :) ben de pilde sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştım zaten çünkü cihazı uçak moduna da alsam şarj aynı gidiyordu yani imeilik bir sıkıntı yok. deji bataryaya geçme vakti geldi. sağolun hocam

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
hocam dediğiniz uygulamayı yükledim 3152 mAh görünüyor, biz bitmişiz haberimiz yok :) ben de pilde sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştım zaten çünkü cihazı uçak moduna da alsam şarj aynı gidiyordu yani imeilik bir sıkıntı yok. deji bataryaya geçme vakti geldi. sağolun hocam
Rica ederim

Üst Alt