Yardım Mi 9T Pro Wofi Nasıl Açılır

Fahoho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahoho
Cihazım
MI 9T PRO
Konular
6
Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Bu konuda yardım alabileceğinizi sanmıyorum. Zira Türk Telekomun vowifi desteği yok. Yani bildiğim kadarıyla...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tunado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
hocam sorunuzla alakasız ama telefon görüşmelerinde sesiniz yankı yapıyor mu? bu eski Samsungumda stock romlardaki problemimdi bunda Lineageos 17de yine başıma geldi :/

Oyla:

Muharrem3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
K20Pro
Konular
0
Türk Telekom volte var mı ?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Beyazbey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Beyaz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Merhaba aynı problem bende de vardı volte için farklı telefona taktım hattımı Turkcell kullaniyorum SMS ile volte hizmetini açıp öyle kendi cihazıma taktım açıldı Turk Telekom bu hizmeti faturalı hat sahibine veriyor.

Oyla:

Doancrula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
0
Turkcell olduğum halde bende de nedense VoLTE aktif olmuyor.

*#*#vowifi#*#*
*#*#volte#*#*

Üsttekileri de denedim. QuickShortcutMaker'dan farklı ülkeleri de denedim. Ama maalesef VoLTE bir türlü gelmedi. Eski cihazım iPhone 7 Plus'tı ve VoLTE kullanıyordum halbuki. Turkcell'i aradım. Sim kartımda da açık görünüyormuş ayarlar ama cihazınız bizim onay listemizde değil dedi müşteri temsilcisi. Bu liste güncellendiği zaman sıkıntınız büyük ihtimal çözülür dedi.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Turkcell olduğum halde bende de nedense VoLTE aktif olmuyor.

*#*#vowifi#*#*
*#*#volte#*#*

Üsttekileri de denedim. QuickShortcutMaker'dan farklı ülkeleri de denedim. Ama maalesef VoLTE bir türlü gelmedi. Eski cihazım iPhone 7 Plus'tı ve VoLTE kullanıyordum halbuki. Turkcell'i aradım. Sim kartımda da açık görünüyormuş ayarlar ama cihazınız bizim onay listemizde değil dedi müşteri temsilcisi. Bu liste güncellendiği zaman sıkıntınız büyük ihtimal çözülür dedi.

Başka bir cihaza takıp deneyin Volte destekleyen Turkcellden cihazlara bakın. Birde bunu deneyin. Çağrı arama kısmına *#*#86583#*#* bunu kodlayın volte carrier has was disabled yazarsa açıldı demektir.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Mi 9t pro , Turkcell hat ile wowifi kullanılmıyor ! Kodu girince seçeneklerde çıkıyor , ama pratikte kullanılmıyor

Oyla:

Doancrula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
0
Başka bir cihaza takıp deneyin Volte destekleyen Turkcellden cihazlara bakın. Birde bunu deneyin. Çağrı arama kısmına *#*#86583#*#* bunu kodlayın volte carrier has was disabled yazarsa açıldı demektir.

Eski telefonumda zaten kullanıyordum hocam VoLTE. Denemek için tekrar hattı çıkarıp eski telefonuma taktım yine çalışıyor. Tekrar dönüp 9T Pro'ya taktım yok. Dediğiniz kodlamayı da denedim yine açık görünüyor. Ayarlar>Sim kartlar & mobil ağlar>TR Turkcell kısmında VoLTE kullan ve Wifi kullanarak arama yapın seçenekleri aktif şu an açık konumdalar.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Eski telefonumda zaten kullanıyordum hocam VoLTE. Denemek için tekrar hattı çıkarıp eski telefonuma taktım yine çalışıyor. Tekrar dönüp 9T Pro'ya taktım yok. Dediğiniz kodlamayı da denedim yine açık görünüyor. Ayarlar>Sim kartlar & mobil ağlar>TR Turkcell kısmında VoLTE kullan ve Wifi kullanarak arama yapın seçenekleri aktif şu an açık konumdalar.

İlginç romdan kaynaklı olabilir ilk bende de açılmamıştı Note 6 Pro telefonumda sonra başka rom attım volte kendiliğinden gelmişti. Sizde de öyle düzelir belki sürüm ne kullanıyorsunuz?

Oyla:
Üst Alt