Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Türk telekomda bu hizmet açıldıktan sonra telefonun menüsünde bu hizmeti açmak ve kapatmak için bir seçenek ekleniyor. Vowifi ise bu seçenekler arasında yok.
Vodafoneda ise bu seçenek menüler arasında yok. Menülerde ağları otomatik seç seçeneği var. Ayrıca vodafoneda vowifi seçeneği telefonun menü seçeneklerinde mevcut. Enable/disable yapsam dahi status barda 4.5 g yazan yerin hemen solunda sürekli volte yazıyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
An itibariyle Turkcell için, Mi 9T Pro'ya VoWifi gelmiş. Nihayet. Daha önce de yazmıştım. İş yerim zemin katta ve telefon 1 diş çektiği için çok sıkıntı çekiyordum. Sesim bazen karşıya gitmiyordu, bazen de arayanlar ulaşamıyordu, bankacılık ve diğer onay SMS leri gelmiyordu vs.
herhangi bir işlem yaptınız mı ?
*#*#vowifi#*#*
*#*#volte#*#*
Rakam olarak tuşlanıyor tabi üsttekiler. Bunu yaparak ayarların görünürlüğünü aktif edip > Ayarlar > Sim kart & mobil ağlar > TR TURKCELL > VoLTE kullan ve Wi-Fi kullanarak arama yapın seçeneklerini aktif hale getirdim. Ağ tercihleri ise "Wi-fi tercih et"seçili.
VoLTE telefonu alır almaz aktif olmuştu. Ama bazı yerlerde, özellikle telefonun iyi çektiği yerlerde aktif oluyordu. Ama wifi üzerinden arama yani VoWifi bugün aktif oldu.