Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Bu konuda yardım alabileceğinizi sanmıyorum. Zira Türk Telekomun vowifi desteği yok. Yani bildiğim kadarıyla...Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
hocam sorunuzla alakasız ama telefon görüşmelerinde sesiniz yankı yapıyor mu? bu eski Samsungumda stock romlardaki problemimdi bunda Lineageos 17de yine başıma geldi :/Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Turkcell olduğum halde bende de nedense VoLTE aktif olmuyor.
*#*#vowifi#*#*
*#*#volte#*#*
Üsttekileri de denedim. QuickShortcutMaker'dan farklı ülkeleri de denedim. Ama maalesef VoLTE bir türlü gelmedi. Eski cihazım iPhone 7 Plus'tı ve VoLTE kullanıyordum halbuki. Turkcell'i aradım. Sim kartımda da açık görünüyormuş ayarlar ama cihazınız bizim onay listemizde değil dedi müşteri temsilcisi. Bu liste güncellendiği zaman sıkıntınız büyük ihtimal çözülür dedi.
Başka bir cihaza takıp deneyin Volte destekleyen Turkcellden cihazlara bakın. Birde bunu deneyin. Çağrı arama kısmına *#*#86583#*#* bunu kodlayın volte carrier has was disabled yazarsa açıldı demektir.
Eski telefonumda zaten kullanıyordum hocam VoLTE. Denemek için tekrar hattı çıkarıp eski telefonuma taktım yine çalışıyor. Tekrar dönüp 9T Pro'ya taktım yok. Dediğiniz kodlamayı da denedim yine açık görünüyor. Ayarlar>Sim kartlar & mobil ağlar>TR Turkcell kısmında VoLTE kullan ve Wifi kullanarak arama yapın seçenekleri aktif şu an açık konumdalar.