- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 27
Öncelikle konu biraz uzun olabilir bu işlerden pek anlamadığım için detaylı şekilde anlatmak istiyorum. Cihaza dün bugjaeger üzerinden twrp 3.7 kurdum sonra magisk flashladım, mi 9t pro için hindistan romunu indirdim son sürüm olan yüklenmedi hata verdi sonra alt sürümünü indirdim oda hata verdi. Sonra Rom - [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro] buradaki link üzerinden orangefox f2fs flashladım ilk firmware kurdum oldu sonra romu flashlarken hata verdi verdiği hata önceden kullandığım note 8 prodan hatırladığım kadarı ile bozuk yada hatalı indiğinden dolayı verdiği bir hata. Ondan sonra ne yaptıysam bir daha twrp yada orange flashlayamadım, hep fastboot moda attı, bende çaresizce telefonculara gittim bir tane Suriyeli anakarta müdahele edilmesi lazım yoksa cihaz açılmaz 800 TL ücreti var dedi vermedim. Sonra dolaşırken başka bir tane yazılımcı buldum ona verdim 100 TL'ye mi 12.5.2 global sürümü attı şuan sorunsuz kullanıyorum. Benim tahminimce telefon üzerinden Chrome olsun IDM gibi programlar olsun hepsinde romlar hatalı iniyor, gerçekten denemeye korkuyorum artık ama en azından hindistan kurmak istiyorum yada pubg mobile'de sorun yaşamayacağım aosp rom. Nasıl bir yol izlemeliyim?