- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Hocam bende de eu stabil yüklü ama orange degil twrp varEvet hocam son sürüm eu betalarda böyle bişey mevcut. Onun için eu kurulumu yapmıyorum ben
archesm hocam stabil kullanıyordu en son. Son sürümünü
Hocam galeri sorunu varmı sizde de bende miroom stabildeyimEvet hocam, Mi room stabildeyim.
MIUI 11 - [ Android 10 ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Stabil V11.0.8.0. QFKCNXM
Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Stabil [ Kararlı ] Kurulum [ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ] [ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ] * Mİ ROOM Stabil romu indiriniz ve dahili belleğe aktarınız. * Cihazınızı TWRP...forum.miuiturkiye.net
Hocam Mediaprovider nasıl düzenliyoruz
Halettim hocam . Twrp den sıkıntı yasadigimdan dolayı temiz mi flash yaptım . Sonra orange ve magisk . Sonra revos 9.11.23 kurdum. Sonra providerr yaptım . Sıkıntısız kullanıyorum . Teşekkürler.Mt Manager veya Root Explorer tarzı dosya yöneticisi ile aşağıdaki yolu izleyerek erişebilirsiniz
- /system/priv-app/Mediaprovider
Üzerine tıklarsanız, View ile içeriğini görüntüleyebilirsiniz.
Galeri sorunu için soruyor iseniz, Rehber konudaki Mediaprovider apk ile yer değiştirmeniz yeterli olucaktır.
Hocam galeri sorunu varmı sizde de bende miroom stabildeyim
Hocam rehberi izledim dosyayı da indirdim ancak verilen yolu bahsedilen dosya yöneticisini indirmemr rağmen bulamadımMi room Stabil de Galeri sorunu mevcut hocam.
Aşağıdaki Rehber konuyu takip ederek çözüm sağlayabilirsiniz.
İşlemler oldukça basit ve sadece 1 dakikanızı alır.
Çözüldü - Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.
Merhaba arkadaşlar. Android Q ile başlayan (Android 10 tüm modelleri) , uzun uğraşlar sonucu xiaomi.eu romlarda kameradan galeriye geçiş sorunu için illet dosya olan MediaProvider.apk 'dan kaynaklı olduğunu tespit ettim. Bu dosyayı sayın suatsari hocama ilettim ve gerekli satırları düzenledi. Bu...forum.miuiturkiye.net
Solid Explorer indirin . Root izni verin .Hocam rehberi izledim dosyayı da indirdim ancak verilen yolu bahsedilen dosya yöneticisini indirmemr rağmen bulamadım