- Adım
- ercan
- Cihazım
- Mi9t pro
- Konular
- 1
Nandroid backup almak istediğimde telefon hafızasına alınmıyor diyor,telefona sd kart takılmıyor bunun bir çözümü varmı?
Hocam eğer yedek alırken internal storage/dahili depolamayı da seçiyorsanız, işlemi yapmak için sizden harici bir depolama ya da SD kart ister.Nandroid backup almak istediğimde telefon hafızasına alınmıyor diyor,telefona sd kart takılmıyor bunun bir çözümü varmı?
Hocam seçmenize gerek yok ama kişisel dosyalarınızın(resimler, belgeler, müzik, video vs) yedeğini PC'ye aktarırsanız veri kaybının önüne geçmiş olursunuz. Aşağıdaki konulara bakmanız faydalı olabilir.Komple yedek almak istiyorum rom geçişlerinde sıkıntı olursa geri dönmek için evet onuda seçiyorum gerek yok mu geri dönüşlerde dahili hafizaya..
hocam orangeFox yeni sürüm güncellemesi oto varmı acaba nasıl oluyorHocam eğer yedek alırken internal storage/dahili depolamayı da seçiyorsanız, işlemi yapmak için sizden harici bir depolama ya da SD kart ister.
Aşağıdaki linkten dosyayı indirip Recovery moddan direk flaşlayıp güncelleyebilirisiniz hocam,hocam orangeFox yeni sürüm güncellemesi oto varmı acaba nasıl oluyor
hocam pc üzerinden indirdim cihazın içine atacaz sonra nasıl yapacaz yardımcı olursanız sevinirim yanlış birşey yapmak istemiyorum size zahmet birde şuanda cihazda android 11 rom kurulu acaba 10 ve 11 uyumlumuAşağıdaki linkten dosyayı indirip Recovery moddan direk flaşlayıp güncelleyebilirisiniz hocam,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam attığım linkteki sürüm ile Android 11 Rom 3-5 tane kadar yükledim. Sorun yaşamadım...hocam pc üzerinden indirdim cihazın içine atacaz sonra nasıl yapacaz yardımcı olursanız sevinirim yanlış birşey yapmak istemiyorum size zahmet birde şuanda cihazda android 11 rom kurulu acaba 10 ve 11 uyumlumu
eyvallah hocam attım orangefox içine oradan seçip flaşladım tamamdır sağolasınHocam attığım linkteki sürüm ile Android 11 Rom 3-5 tane kadar yükledim. Sorun yaşamadım...
Hiçbir şey silmeden ilgili dosyayı seçiyorsunuz flaşlıyorsunuz, tamamdır.
Rica ederim hocam, keyifli kullanımlar.eyvallah hocam attım orangefox içine oradan seçip flaşladım tamamdır sağolasın