normal twrp ile orange fox arasindaki avantajlar veya dezavantajlar nedir? ben twrp kullaniyorum gayet işimi goruyor orange fox ne gibi ayricalik sağliyor hocam yoksa ikisi aynida gorunum (tabiri caizse tema) olarak farklimi islevselliği arasinda fark varmi?
MIUI OTA desteği ve Magisk Manager erişimi başlıca öne çıkan özellikleri denebilir hocam.
Ayrıca daha modern arayüzü sayesinde özelleştirmeler yapabilirsiniz. Çok daha iyi kullanıcı deneyimi yaşatması.
Birde geçen gün yeni tesadüfi bir özelliğini farkettim (TWRP'de de olabilir tam bilmiyorum) diyelim ki daha önceden almış olduğunuz full yedeği yüklemeye çalıştınız ve yedekteki kullandığınız parolayı unuttunuz veya bilmenize rağmen (benim tam olarak bu şekilde oldu) sistem girdiğiniz parolayı kabul etmiyor Orange Fox'un dahili özellikleri arasında parola kaldırma fonksiyonunun bulunması...
Kendi deneyimlerime gelince aynı
Nescafe656 hocam gibi benimde TWRP den yüzüm gülmedi sepepleri şöyle:
*Full Yedek aldığım bir kaç romu tekrar yüklemeye çalıştığımda anlamsız anlamsız, birçok kaynaktada bahsedilen ve çözümü tam olarak bulunamayan hatalar almam.
*Rom yüklemeleri Orange Fox'a nazaran daha uzun sürmesi.
*Dosya yöneticisinden kopyaladığım dosyaların başarılı bir şekilde kopyalandığı dönüşünü almama rağmen telefonu yeniden başlattığımda kopyaladığım dosyaların kaybolması (◔‿◔)