Recovery Mi 9T Pro Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı

msoner1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
soner
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
aslında çok doğru söylemişiniz pc suit gibi bir programın olmaması çalışmaması ne demek ya sen o kadar satış yap ama bir programın olmasın. ben huawei mate 10 pro kullanırken hi suite ile tüm herşeyin yedeğini alıp geri yüklüyordum çok kolaydı. birde kameradan galeriye girmeme olayı çok komik. en son note 2 almıştım onda da çalışmıyordu kaç sene geçti hala aynı sorun xiaomi nin daha çok yolu var büyük bir firma olabilmesi için bu bariz belli...
pc suit programı var da kimse kullanamıyor mesele orada :)) Programı kurup açıyorsun sonra cihazı usb kablo ile bağlayın diyor bağlıyorsun ve karşılıklı bakışıyorsunuz saatlerce. Söyledğiniz kameradan galeriye gidememek gerçekten komik bir sorun işin daha komiği miroom geliştiricileri o sorunu çözmüş bir rom yayınlamış. Yahu hadi sen beceremedin yapılmışı var al işte oradan, izin istese eminim verirler :))

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Merhabalar. Twrp'yi yukledıgımde twrp ana ekranında ekran hıçbirşekilde çalışmıyor. Haliyle kullanamadım twrp'yi. Nedeni nedir sizce ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhabalar. Twrp'yi yukledıgımde twrp ana ekranında ekran hıçbirşekilde çalışmıyor. Haliyle kullanamadım twrp'yi. Nedeni nedir sizce ?
Dokunmaktik sorunu oluyor bazı twrplerde. Farklı sürüm yükleyip denemekte fayda var.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Dokunmaktik sorunu oluyor bazı twrplerde. Farklı sürüm yükleyip denemekte fayda var.
Orange'nın farklı sürümü var mı bir bakayım o zaman :) . Teşekkür ederim
Bir de eu rom kurmaya karar verdım de. İçinde kendi recoverysi var ve onu değiştirmemiz gerek diye bir konuda yazmışsınız ve acıklamışsınız ya. Acaba o mi9tpro ozelınde mı yoksa mı 9 ıcın de aynı ıslemı yapmamız gerekıyor mu hocam ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Orange'nın farklı sürümü var mı bir bakayım o zaman :) . Teşekkür ederim
Bir de eu rom kurmaya karar verdım de. İçinde kendi recoverysi var ve onu değiştirmemiz gerek diye bir konuda yazmışsınız ve acıklamışsınız ya. Acaba o mi9tpro ozelınde mı yoksa mı 9 ıcın de aynı ıslemı yapmamız gerekıyor mu hocam ?
Hocam o bilgi benim ve benim gibi telefonu twrp alerjisi olanlar için yazmıştim :)

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Stable 10.1_1 yayınlandı. Güncellemek için aşağıdaki dosyayı indirip mevcut olan twrp ya da orange fox tan flaşlayabilirsiniz.

Orange Fox

neboland

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Meslek
Klinik Psikolog
Konular
2
Telefonumuz Orange Fox kurulu olarak açılıyor. Sonra telefon hafızasına Magiski atıp flaşlıyoruz yoksa kalıcı olmaz :)

Bu işlemi nasıl yapıyoruz hocam?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Telefonumuz Orange Fox kurulu olarak açılıyor. Sonra telefon hafızasına Magiski atıp flaşlıyoruz yoksa kalıcı olmaz :)

Bu işlemi nasıl yapıyoruz hocam?
Aynen hocam. Telefonun hafızasına magisk zip dosyasını atıp flaşliyoruz.

Üst Alt