Hocam aslında bekliyecek kadar kötü değil. Ana ekran sistem başlatıcısı basit modda çalışmıyor. Ekran parlıklığı ayarlardan değişmiyor bildirim panelinden değişiyor. Ses açma kapama ekrandan değişmiyor tuşla çalışıyor. Bunlar çok önemli sorunlar değil. Benim için en büyük sorun, mi band 4 kullanıyorum, bildirimler için izin vermiyor.Ben beklemedeyim arkadaşlar
Bakınız beklemek için bir çok neden daha Teşekkürler hocam.Hocam aslında bekliyecek kadar kötü değil. Ana ekran sistem başlatıcısı basit modda çalışmıyor. Ekran parlıklığı ayarlardan değişmiyor bildirim panelinden değişiyor. Ses açma kapama ekrandan değişmiyor tuşla çalışıyor. Bunlar çok önemli sorunlar değil. Benim için en büyük sorun, mi band 4 kullanıyorum, bildirimler için izin vermiyor.
Evet hocam ilk MIUI 12 sorunları var. Ama şunu söyleyebilirimki gerçekten Görsel bir şölen olmuş. Özellikle Süper Duvar Kağıtları, Sistem Duvar Kağıtları, Bildirim Paneli harika olmuş.Bakınız beklemek için bir çok neden daha Teşekkürler hocam.
Aynen hocam görsel bir şölen olmuş ama biraz beklemek daha iyi Yavaş yavaş ekran süreleri de gelmeye başlar, o zaman dahada belirgin olur rom. O kadar animasyona ve görselliği bakalım pil nasıl bir tepki verecek.Evet hocam ilk MIUI 12 sorunları var. Ama şunu söyleyebilirimki gerçekten Görsel bir şölen olmuş. Özellikle Süper Duvar Kağıtları, Sistem Duvar Kağıtları, Bildirim Paneli harika olmuş.
Hocam pilde de performans ve görsel şölene göre gayet iyi diye bilirim zaten pildeki grafikteki görsel sanki osiloskop kullanıyormuş hissiyatı veriyor insanaAynen hocam görsel bir şölen olmuş ama biraz beklemek daha iyi Yavaş yavaş ekran süreleri de gelmeye başlar, o zaman dahada belirgin olur rom. O kadar animasyona ve görselliği bakalım pil nasıl bir tepki verecek.
Hocam nasıl android 9 yanlışın var bence birde altta beyaz çubuk varCihazım Android 9 olduğu için kontrol merkezi haricinde pek yenilik görmedim. Arayüz biraz daha hızlanmış. Alltaki beyaz çubuğu bile getirmemişler yani ne desem bilmiyorum. Android sürümü eski diye birçok şeyden mahrum bıraktılar üstüne birde güncellemeyi kesecekler çok yakında. Amiral gemisi cihazları bu kadar erken terk etmek pek yakışmıyor. Miui 13'ü de rahatça kaldırabilecek bir cihaz. (Mix2)
Hocam nasıl android 9 yanlışın var bence birde altta beyaz çubuk var