Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SohbetMi 9t pro&k20 pro mıuı 12 artı ve eksi yönleri
Bunların aynılarını zaten yabancı kullanan arkdaslarda geliştiricilere iletiyorlar gerek forumdan gerekse telegramdan hizmetler geri bildirim nereye bağlı öğrenmek lazım xiaomiyede bağlı olabilir ben devre dışı bıraktığım icin bakamdim hiç adı üstünde kapalı beta hocam elbet düzeltirler Mayıs sonuna kadar sorunsuz gelir Hatta miroom geç verdiği için düzeltip verebilir o arkadaşlar biraz kurnaz gibiler ')')
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir şeyi daha farkettim her zaman olmuyor ama şarjım 100 den 90 a düştü ortalama 1 saat 20 dk yi gecik kullandım fakat 15 dk gösteriyor 20 dk lik tel konuşması yaptım sesli çağrılar 8 saniye gosteriyor yani ekran sürem az gibi düşünmeyin yalandan gosteriyor
Mi 9T Pro MIUI 12 gözlemlenen sorunlar (Temiz kurulum yapılmıştır) - hızlı şarj özelliği kaybolmuş tel yavaş şarj oluyor. - her zaman açık ekran 10 sn ayarlı olsa bile kapanmıyor. - ses tuşlarından ses barlarını parmağımızla sürükleyince ayar kalıcı olmuyor. - chrome üst çubukta karanlık modda...
Mi 9T Pro MIUI 12 gözlemlenen sorunlar (Temiz kurulum yapılmıştır) - hızlı şarj özelliği kaybolmuş tel yavaş şarj oluyor. - her zaman açık ekran 10 sn ayarlı olsa bile kapanmıyor. - ses tuşlarından ses barlarını parmağımızla sürükleyince ayar kalıcı olmuyor. - chrome üst çubukta karanlık modda...
Hocam benim açtıgım konuyu biraz ezmişsiniz yinede saygılar benim amacım aynı cihazı kullananlarla daha kolay çözeriz amacıyla açılmış konu bunu açıklamak istedim sizin konunuz ise sadece hatalar yazılmış çözüm yok ve hatalar çogunlukla aynı cihazlara denk gelmiyor teşekkürler. Konunuza baktım