Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Hindistan Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.4.0.QFKINXM İndirme Bağlantıları

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
hocam bu ne hatası
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Flashlama yolu yok hocam(Flash All bat dosyasını görmüyor) . Driverlarınız kurulumu? Usb 2.0 kullanın.
Konuda yer alan 64 bit Mi flash tool kullanınız.
Ayrıca resim de Clean all and lock seçili?? Kesinlikle Clean All seçmelisiniz.! Lütfen buna dikkat edin.

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Flashlama yolu yok hocam(Flash All bat dosyasını görmüyor) . Driverlarınız kurulumu? Usb 2.0 kullanın.
Konuda yer alan 64 bit Mi flash tool kullanınız.
Ayrıca resim de Clean all and lock seçili?? Kesinlikle Clean All seçmelisiniz.! Lütfen buna dikkat edin.

hocam çok tşkler sayenızde note 8 ilk rom attım giderse o gitsin diye kendi rom unu attım twrp den ve magisk kurtuldum tetemiz oldu
sırada mi9t pro var tlfcu bunu kayıt ederken bayagı uğraştı 4 gün gidip geldim şebeke gidiyordu 2 haftadır sıkıntı vermedi
gerçi siz söylemiştiniz globa rom olan tlf bu şekilde eea veya ındıa rom atarsanız bl ve ıme uçmaz
bu romları atabilirim değilmi
stock rom larda işlem gerekır dimi
ellerinize sağlık forum daki tüm yönetiçi arkadaşların

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
hocam çok tşkler sayenızde note 8 ilk rom attım giderse o gitsin diye kendi rom unu attım twrp den ve magisk kurtuldum tetemiz oldu
sırada mi9t pro var tlfcu bunu kayıt ederken bayagı uğraştı 4 gün gidip geldim şebeke gidiyordu 2 haftadır sıkıntı vermedi
gerçi siz söylemiştiniz globa rom olan tlf bu şekilde eea veya ındıa rom atarsanız bl ve ıme uçmaz
bu romları atabilirim değilmi
stock rom larda işlem gerekır dimi
ellerinize sağlık forum daki tüm yönetiçi arkadaşların

Hayırlı olsun hocam clap~~

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
hocam sayenızde en sonunda rom yüklettırdınz yani ögrettırdınız en büyük alkış sizlerin clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~Yes~~

Rica ederiz hocam, ne mutlu bize.
Her ihtimale karşı, rom kurarken temkinli olarak adım adım ilerleyerek uygulama yapınız. Hızlı ve aceleci olmadıktan sonra sıkıntı yaşamazsınız.
İyi Forumlar dilerim.

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Rica ederiz hocam, ne mutlu bize.
Her ihtimale karşı, rom kurarken temkinli olarak adım adım ilerleyerek uygulama yapınız. Hızlı ve aceleci olmadıktan sonra sıkıntı yaşamazsınız.
İyi Forumlar dilerim.

hocam forumda dolaştım sanırım pc den fastboot tan yuklemek global rom eea global rom ındıa global rom arası rom geçişi yapmak ıme ve bl ucmaz
şimdiye kadar bunu tam olarak anlamamıştım tereddütteydim 3 de global rom olduğu için geçiş yapılır ve sorun olmaz dimi yani extra işlem yapmaya gerek yoktur global dan stock rom larda geçişte işlem gerek dimi bu konuyu aydınlatsanız memnun olurum

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
selam arkadaşlar. bu romu fastboot üzerinden yüklemek istediğimde mismatching image and device hatası alıyorum. twrp üzerinden yükleyeyim dedim orda da cihaza uygun değil tarzı bir hata verdi. recovery ve fastboot linklerini 2şer kez indirip denedim. bu problem neden ortaya çıkıyorP?

filozof6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe
Cihazım
red mi pro
Konular
0
aynı problem bende de var hocam sadece bu global romlarda yapıyor custom rom yükleyebiliyorum

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
aynı problem bende de var hocam sadece bu global romlarda yapıyor custom rom yükleyebiliyorum
Recovery Dosyayı açıp içinde competible zip var onu silin ayrica sizin cihaz raphael bu raphaelinin yazar meta dosyası tıkla Google tıkla update script dosyasını PC de not defteri vs ile düzenlemek gerek oda dosyada raphaelin yazan ne kadar yazı varsa sondaki (in) harflerini silin bu kadar

Son düzenleme:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
11.0.4.0 sürümünü yükleyemeyenler 10.3.5 sürümünü miflashla yükleyin. Güncelleme gelecektir, direk kurduğunuzda 11.0.4.0 a geçiş yapmış oluyorsunuz.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt