Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Hindistan Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.4.0.QFKINXM İndirme Bağlantıları

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
mi9tpro 11 V .QFKMIXM cihazım
hindistan veya kendi global ,eea fastboot romu indirsem mi flash ile pc den yüklersem ime veya bl kilit ucarmı maksat temiz yükleme olsun ne twrp nede magisk cıhazda kalmasın

Fastboot rom kurarak imei uçmaz. Boootloader'ın kapanmaması ve brick olmaması için Mi flashtool ile Fastboot romu kurarken, Clean All seçmelisiniz. Temiz kurulum yapmış olursunuz.

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Fastboot rom kurarak imei uçmaz. Boootloader'ın kapanmaması ve brick olmaması için Mi flashtool ile Fastboot romu kurarken, Clean All seçmelisiniz. Temiz kurulum yapmış olursunuz.

ustad cvb icin tşkler yani gönül rahatlıg ile atabirim cıhaz şişme olursa forumda fast boot tan yukleme tarifi var
peki mi hesabımda oturum kapat sam, sıkıntı olurmu
fastboot rom var ellerinize saglık

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
ustad cvb icin tşkler yani gönül rahatlıg ile atabirim cıhaz şişme olursa forumda fast boot tan yukleme tarifi var
peki mi hesabımda oturum kapat sam, sıkıntı olurmu
fastboot rom var ellerinize saglık

Rica ederiz hocam,
Ben, Rom kurulumlarında, hatda güncellemelerde bile, Kilit ekranı dahil tüm şifreleri kaldırıyorum, tüm hesaplardan çıkış yapıp öyle kurulum yapıyorum hocam.

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Rica ederiz hocam,
Ben, Rom kurulumlarında, hatda güncellemelerde bile, Kilit ekranı dahil tüm şifreleri kaldırıyorum, tüm hesaplardan çıkış yapıp öyle kurulum yapıyorum hocam.
tşkler hocam global sürüm dür rom ları eklemişsiniz fast boot da eklendiği zaman indiririm diğer rom lar eea ve ındıa fastboot eklenmiş ama belki sorun yapar diye global ı beklıyım ( dediğiniz gibi temiz kurulum olmuş olur
daha önce1 sefer forumdaki hocaların sayesınde note 8 e pc den fastboot ile romu yüklemiştim daha kolay ve ota dan güncellemeden sankı daha iyi bataryası gidiyor ve hızlı oluyor ime ve bl ucmamıştı
mi9t pro da biraz cekiniyorum ama acıklamanızdan sonra onu deneyeceğim
mi9t pro global sürümde ekran klavyesi kayma yapıyor
hocam sizin tecrübeleriniz eea global ındıa hangisi daha stabil

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
tşkler hocam global sürüm dür rom ları eklemişsiniz fast boot da eklendiği zaman indiririm diğer rom lar eea ve ındıa fastboot eklenmiş ama belki sorun yapar diye global ı beklıyım ( dediğiniz gibi temiz kurulum olmuş olur
daha önce1 sefer forumdaki hocaların sayesınde note 8 e pc den fastboot ile romu yüklemiştim daha kolay ve ota dan güncellemeden sankı daha iyi bataryası gidiyor ve hızlı oluyor ime ve bl ucmamıştı
mi9t pro da biraz cekiniyorum ama acıklamanızdan sonra onu deneyeceğim
mi9t pro global sürümde ekran klavyesi kayma yapıyor
hocam sizin tecrübeleriniz eea global ındıa hangisi daha stabil

Rica ederiz hocam,
Fastboot rom İndirme bağlantıları yayınladıkları anda konulara eklemeye çalışıyoruz. Bir önceki sürümün Fastboot indirme bağlantısı üzerinden Temiz kurulum yapabilirsiniz, diğer güncellemeyi Ota üzerinden yapabilirsiniz. Yada güncel fastboot indirme bağlantısını bekleyebilirsiniz..
İşlemleri adım adım uygulama yaparsanız herhangi bir sorun olmaz.
SwiftKey klavye kullanıyorum ve öneririm. Klavye kaymasını hiç duymadım, denkte gelmedim hocam. EEA daha stabil.

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Rica ederiz hocam,
Fastboot rom İndirme bağlantıları yayınladıkları anda konulara eklemeye çalışıyoruz. Bir önceki sürümün Fastboot indirme bağlantısı üzerinden Temiz kurulum yapabilirsiniz, diğer güncellemeyi Ota üzerinden yapabilirsiniz. Yada güncel fastboot indirme bağlantısını bekleyebilirsiniz..
İşlemleri adım adım uygulama yaparsanız herhangi bir sorun olmaz.
SwiftKey klavye kullanıyorum ve öneririm. Klavye kaymasını hiç duymadım, denkte gelmedim hocam. EEA daha stabil.
hocam cok tşk ederim anında cvp yazıyorsunuz EEA pc fastboot dan yuklersem extra yapmam gerek varmı yoksa global yükler gibimi yükleyecem
sormamın sebebi rom geçişlerinde bir takım işlem ler yapılıyor yoksa stock rom lardamı geçerli
twrp ile yüklemek bana ters gelıyor en azından bidaha karşıma cıkmaz güncelleme oldugu zaman

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
hocam cok tşk ederim anında cvp yazıyorsunuz EEA pc fastboot dan yuklersem extra yapmam gerek varmı yoksa global yükler gibimi yükleyecem
sormamın sebebi rom geçişlerinde bir takım işlem ler yapılıyo

Fastboot rom kurma yöntemi aynıdır.
Ek resimdeki anlatım ile kırmızı oklara kesinlikle dikkat ederek kurulum yapabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Fastboot rom kurma yöntemi aynıdır.
Ek resimdeki anlatım ile kırmızı oklara kesinlikle dikkat ederek kurulum yapabilirsiniz.
tşkler hocam eea fastboot beklıyim pc den yüklemek daha kolay sayenızde rom yükleme işini öğreneceğiz

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
tşkler hocam eea fastboot beklıyim pc den yüklemek daha kolay sayenızde rom yükleme işini öğreneceğiz

Rica ederiz hocam,
Fastboot rom çıktığında ekleriz. Sizi de etiketlerim takipte kalabilirsiniz yn~~
İyi forumlar

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Rica ederiz hocam,
Fastboot rom çıktığında ekleriz. Sizi de etiketlerim takipte kalabilirsiniz yn~~
İyi forumlar

hocam bu ne hatası

Üst Alt