Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Havoc 3.7 Rom Android 10 (Offical) 26.07.2020

• Konbuyu başlatan cohci52
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 141
  • Görüntüleme 15K

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Cevap veren yokki.
Hocam, bilen birileri varsa dönüş sağlarlar elbet ama sabır lazım. İsterseniz soru/yardım konu başlığı adı altında bir konu da açabilirisiniz.

Bahsettiğiniz cihaz (Redmi 7A) elimde olmadığı için bilemiyorum, deneme de yapamıyorum. Belki de cihaza ait yayınlanan romlarda stok olarak gelmiyor, farklı yöntemlerle/uygulama güncellemeleriyle falan aktif oluyordur ya da yüksek bir verimlilik alınamadığı için o mod aktif edilmemiş/ edilmiyor/ desteklenmiyor da olabilir.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Rica ederim hocam, kokaylıklar dilerim.
Hocam aosp roma MIUI 12 zil seslerini, bildirim seslerini ve alarm seslerini nasıl ekleriz magisk modülü vs varmı yada tüm sesler tek zip halinde vs

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam forumdan aratırsanız, paylaşan hocalarımız olmuştu.
Hocam o dosyayı buldum. Bir sorum daha olacaktı MIUI'da mixplorer uygulaması ile /system/audio/UI içinde kilit açma ve kapama sesleri vardı oradan onları değiştirebiliyorduk fakat aospta audio dizininde UI diye veya ringtones vs diye klasör yok sadece pop up kamera seslerinin ogg dosyaları var. Yani kısaca aosp'da kilit açma kapama sesini nasıl değiştirebilirim hocam ?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam o dosyayı buldum. Bir sorum daha olacaktı MIUI'da mixplorer uygulaması ile /system/audio/UI içinde kilit açma ve kapama sesleri vardı oradan onları değiştirebiliyorduk fakat aospta audio dizininde UI diye veya ringtones vs diye klasör yok sadece pop up kamera seslerinin ogg dosyaları var. Yani kısaca aosp'da kilit açma kapama sesini nasıl değiştirebilirim hocam ?
Hocam aşağıdaki yolu takip edip, görseldekileri değişirseniz tamamdır. (Yedek alıp işlem yapmak daha faydalı olur)

Root / System / Product / Media / Audio(Burada tümü var) / Ui (istediğiniz dizin)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam aşağıdaki yolu takip edip, görseldekileri değişirseniz tamamdır. (Yedek alıp işlem yapmak daha faydalı olur)

Root / System / Product / Media / Audio(Burada tümü var) / Ui (istediğiniz dizin)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim hocam ama silip değiştirdim ve kilit sesi değişmedi ilginç.

Üst Alt