Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Havoc 3.7 Rom Android 10 (Offical) 26.07.2020

• Konbuyu başlatan cohci52
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 141
  • Görüntüleme 15K

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Dün bu romdayken on kamerayi hiç kullanmama rağmen yarım açık kaldığını farkettim. ön kamera ne açılıyor ne kapanıyordu. Elimle biraz bastırıp yokladım ama nafile. İnternette önerilen kalibrasyon için miui yükledim. Telefon acildiginda kamera yerine oturmuştu ve sorunsuz açılıp kapanmaya başladı. 1 dk dahi kullanmadan tekrar aospa döndüm. Elbette zevkler farklıdır ama aosp arayüzleri benim çok daha hoşuma gidiyor. Android'e yeni gectigimden biraz tembellik biraz ugrasmak istememekten dolayı suana kadar rom vs işlerine hiç bulasmamistim. Ancak şimdi bunca zaman miui kullandigima pişmanım açıkçası.
Bu vesileyle her daim gelişmeleri takip edip konuların güncel tutulmasıni sağlayan,çağımızın en değerli unsuru olan zamanını esirgemeyip emek harcayan tüm üstadlara saygılarımı sunuyorum.
Hocam ön kamera ile ilgili sorunlar için geçici çözüm oluşturmak adına yapılan K20Pro Motor Control adında bir uygulama var, bilginiz olsun.

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Hocam ön kamera ile ilgili sorunlar için geçici çözüm oluşturmak adına yapılan K20Pro Motor Control adında bir uygulama var, bilginiz olsun.
Hocam efsanesiniz ya umarım kullanmak zorunda kalmam ama notlarıma aldim teşekkürler ‍♂️

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Eyvallah hocam bilmukabele ile. Romdan sıkılırsanız ve ekstra özelleştiremeler isterseniz sırasıyla Android 10 olanlarından:
>> Bliss | neredeyse tamamı Türkçe ve özelleştirmesi en bol olan
>> ShapeShift (OnePlus Launcher Varyantı) | pil optimizasyonu ve stabilitesi baya iyi
>> Resurrection Remix | rom Bliss gibi güzel ama özelleştirmelerinin tamamı ingilizce
>> Corvus (Vanilla MIUI Varyantı) | en güncel Android 10 özelleştirmeleride yeterli
Hocam Corvus indereceğim de Vanilla'da Gapps yüklü mü geliyor ? Birde kurulum adımlarını yazarmısınız hocam rica etsem. Bir sorum daha olacak kusura bakmayın hocam çok soru sorduysam Rom içinde gelen kamera nedir (anx,gcam vs) ?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam Corvus indereceğim de Vanilla'da Gapps yüklü mü geliyor ? Birde kurulum adımlarını yazarmısınız hocam rica etsem. Bir sorum daha olacak kusura bakmayın hocam çok soru sorduysam Rom içinde gelen kamera nedir (anx,gcam vs) ?
Yok hocam ne kusuru, ben Corvus (son sürüm) Android 10 MIUI vendor Vanilla (GApps yüklü gelmez) varyantı + BitGApps + OnePlus Launcher (ShapeShift konusunda paylaşmıştım) kullanıyorum.
•Arama kaydetme
•ANX Camera
•Ekran kapalı FOD var.

Kurulum Android 10 MIUI vendor Vanilla için
>> Format Data Yes
>> Reboot Recovery
>> 5 Wipe
(Dalvik Art Cache ~ Data ~ Vendor ~ Cache ~ System)
>> Vendor Fw kurulumu (cihaz için önerilen neyse)
>> Rom kurulumu
>> GApps kurulumu (BitGApps R19)
>> Magisk kurulumu (v20.4 stabil)
>> Wipe Cache / Dalvik
>> Reboot System

Son düzenleme:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Yok hocam ne kusuru, ben Corvus (son sürüm) Android 10 MIUI vendor Vanilla (GApps yüklü gelmez) varyantı + BitGApps + OnePlus Launcher (ShapeShift konusunda paylaşmıştım) kullanıyorum.
•Arama kaydetme
•ANX Camera
•Ekran kapalı FOD var.

Kurulum Android 10 MIUI vendor Vanilla için
>> Format Data Yes
>> Reboot Recovery
>> 5 Wipe
(Dalvik Art Cache ~ Data ~ Vendor ~ Cache ~ System)
>> Vendor Fw kurulumu (cihaz için önerilen neyse)
>> Rom kurulumu
>> GApps kurulumu (BitGApps R19)
>> Magisk kurulumu (v20.4 stabil)
>> Wipe Cache / Dalvik
>> Reboot System
Hocam çok teşekkür ederim peki oneplus launcherin +sı nedir ? Birazdan kurulum gerçekleştireceğim.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam çok teşekkür ederim peki oneplus launcherin +sı nedir ? Birazdan kurulum gerçekleştireceğim.
Hocam, AOSP romlarda Launcher konusunda pek özelleştirmeleri yok. Paylaştığım Launcher versiyonunda:
•Çift dokunma ile ekran kapatma
•Simge paketi desteği
•Satır Sütun sayısı özelleştirme 5×5 gibi
•Uygulama adlarını gizleme
•Gizli alan
•Bildirim noktaları
•Uygulamaları iki yönlü gösterebilme Çekmeceli veya sadece ana ekran modlu ve bazılarından daha stabil.

getomi6701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi
Konular
11
Bende ultra pil tasarrufu yok ne yapmalıyım? Cihazım 7A 11.0.4.0'dan 11.0.5.0'a güncellesem gelir mi?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Bende ultra pil tasarrufu yok ne yapmalıyım? Cihazım 7A 11.0.4.0'dan 11.0.5.0'a güncellesem gelir mi?
Hocam cihazınızın olduğu bölümdeki ilgili konulara yazarsanız, romu kullanan hocalarımız yardımcı olmaya çalışacaklardır.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam, AOSP romlarda Launcher konusunda pek özelleştirmeleri yok. Paylaştığım Launcher versiyonunda:
•Çift dokunma ile ekran kapatma
•Simge paketi desteği
•Satır Sütun sayısı özelleştirme 5×5 gibi
•Uygulama adlarını gizleme
•Gizli alan
•Bildirim noktaları
•Uygulamaları iki yönlü gösterebilme Çekmeceli veya sadece ana ekran modlu ve bazılarından daha stabil.
Anladım hocam çok teşekkürler.

Üst Alt