Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Havoc 3.7 Rom Android 10 (Offical) 26.07.2020

• Konbuyu başlatan cohci52
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 141
  • Görüntüleme 15K

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Yeni sürüm yayınlandı

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Romu yükledim şimdilik bir sorun görünmüyor. Biraz kurcalamak lazım elbette. Bazı kısımlar İngilizce hala.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210130-161203_Ayarlar.png
    Screenshot_20210130-161203_Ayarlar.png
    173,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210130-161426_Ayarlar.png
    Screenshot_20210130-161426_Ayarlar.png
    75,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210130-161441_Ayarlar.png
    Screenshot_20210130-161441_Ayarlar.png
    134,2 KB · Görüntüleme: 19

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Romu yükledim şimdilik bir sorun görünmüyor. Biraz kurcalamak lazım elbette. Bazı kısımlar İngilizce hala.
Hayırlı olsun hocam, bir saat falan olmuş kuralı (◔‿◔)

İlk deneyimleriniz nasıl? Android 11 olarak ArrowOS kadar Stabil mi? Deneyelim mi?

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30

İlk deneyimleriniz nasıl? Android 11 olarak ArrowOS kadar Stabil mi? Deneyelim mi?
hocam merhaba a11 ilk sürüm daha çok ekmek yemesi lazım geliştiricinin :D illaki sorunlar sıkıntılar mevcuttur romun oturması için zaman gerekli şimdilik uzak duruyorum happy~~

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5

Hocam ben genel görünüme bakmak için yükledim açıkçası. Bu sürede Akicilikta hiçbir sorun yoktu. Hareketli ekran resimleri hoşuma gitti. Menüler(kisisellestirmeler) a10 dan biraz farklıydı daha doğrusu eksikti. Birkaç gün bilgisayara erişimi olmayacağından ve otg cihazım olmadığından arrow yedeği e döndüm hızlıca.
Siz daha teknik incelerseniz. Zaten ben yüklemeyin desem de dayanamaz denersiniz siz:)

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
hocam merhaba a11 ilk sürüm daha çok ekmek yemesi lazım geliştiricinin :D illaki sorunlar sıkıntılar mevcuttur romun oturması için zaman gerekli şimdilik uzak duruyorum happy~~
Merhaba hocam, aynen en iyisini yapıyorsunuz...

Okuduğum kadarıyla HavocOS Geliştiricisi (nuub1k) başarılıymış. Dün en son bir kaç sorunu daha çözdüğünü paylaşmıştı.

Bende yaklaşık 15 gün kadar oldu ArrowOS Android 11 kullanıyorum. Belirgin bir hataya rastlamadım, Android 11 olarak en memnun olduğum rom oldu.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam ben genel görünüme bakmak için yükledim açıkçası. Bu sürede Akicilikta hiçbir sorun yoktu. Hareketli ekran resimleri hoşuma gitti. Menüler(kisisellestirmeler) a10 dan biraz farklıydı daha doğrusu eksikti. Birkaç gün bilgisayara erişimi olmayacağından ve otg cihazım olmadığından arrow yedeği e döndüm hızlıca.
Siz daha teknik incelerseniz. Zaten ben yüklemeyin desem de dayanamaz denersiniz siz:)
Siz galiba GApps Varyantını kurdunuz değil mi?

(◔‿◔) bende bir Vanilla varyantına bakayım öyleyse...

Bir kaç rom indirmiştim deneme amaçlı ama galiba ArrowOS'a geri dönerim. Alıştım minimalist yapısına...

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Merhaba hocam, aynen en iyisini yapıyorsunuz...

Okuduğum kadarıyla HavocOS Geliştiricisi (nuub1k) başarılıymış. Dün en son bir kaç sorunu daha çözdüğünü paylaşmıştı.

Bende yaklaşık 15 gün kadar oldu ArrowOS Android 11 kullanıyorum. Belirgin bir hataya rastlamadım, Android 11 olarak en memnun olduğum r

Bir kaç rom indirmiştim deneme amaçlı ama galiba ArrowOS'a geri dönerim. Alıştım minimalist yapısına...
hocam telegram forum da baya şikayetler sorunlar var ben indirdim ama yüklemiyecem artı geliştirici eski bırakan geri gelmiş baya başarılı

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5

Ben de vanillia varyantini kurmuştum hocam. Ben havoc romu çok beğeniyorum ama açıkçası arrow dan ayrılasim gelmiyor artık. Keşke olsaydı dediğim birkaç kendimce kullanışlı özellik dışında özelleştirme aramıyorum.
Yeni versiyonla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Ben de vanillia varyantini kurmuştum hocam. Ben havoc romu çok beğeniyorum ama açıkçası arrow dan ayrılasim gelmiyor artık. Keşke olsaydı dediğim birkaç kendimce kullanışlı özellik dışında özelleştirme aramıyorum.
Yeni versiyonla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
Hocam en son yazdığımdan, şimdiye kadar aşağıdaki romları denedim. Android 11 olarak:
ArrowOS çalışma, launcher, bellek yönetimi ve hata vermeme bakımından hepsindende iyiydi.
>> Havoc 4.1
>> Syberia 4.3
>> Awaken 1.5.2

Üst Alt