- Adım
- Kaya
- Cihazım
- Mi 9t pro
- Konular
- 5
Yeni sürüm yayınlandı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayırlı olsun hocam, bir saat falan olmuş kuralı (◔‿◔)Romu yükledim şimdilik bir sorun görünmüyor. Biraz kurcalamak lazım elbette. Bazı kısımlar İngilizce hala.
hocam merhaba a11 ilk sürüm daha çok ekmek yemesi lazım geliştiricinin illaki sorunlar sıkıntılar mevcuttur romun oturması için zaman gerekli şimdilik uzak duruyorumHayırlı olsun hocam, bir saat falan olmuş kuralı (◔‿◔)
İlk deneyimleriniz nasıl? Android 11 olarak ArrowOS kadar Stabil mi? Deneyelim mi?
Hocam ben genel görünüme bakmak için yükledim açıkçası. Bu sürede Akicilikta hiçbir sorun yoktu. Hareketli ekran resimleri hoşuma gitti. Menüler(kisisellestirmeler) a10 dan biraz farklıydı daha doğrusu eksikti. Birkaç gün bilgisayara erişimi olmayacağından ve otg cihazım olmadığından arrow yedeği e döndüm hızlıca.Hayırlı olsun hocam, bir saat falan olmuş kuralı (◔‿◔)
İlk deneyimleriniz nasıl? Android 11 olarak ArrowOS kadar Stabil mi? Deneyelim mi?
Merhaba hocam, aynen en iyisini yapıyorsunuz...hocam merhaba a11 ilk sürüm daha çok ekmek yemesi lazım geliştiricinin illaki sorunlar sıkıntılar mevcuttur romun oturması için zaman gerekli şimdilik uzak duruyorum
Siz galiba GApps Varyantını kurdunuz değil mi?Hocam ben genel görünüme bakmak için yükledim açıkçası. Bu sürede Akicilikta hiçbir sorun yoktu. Hareketli ekran resimleri hoşuma gitti. Menüler(kisisellestirmeler) a10 dan biraz farklıydı daha doğrusu eksikti. Birkaç gün bilgisayara erişimi olmayacağından ve otg cihazım olmadığından arrow yedeği e döndüm hızlıca.
Siz daha teknik incelerseniz. Zaten ben yüklemeyin desem de dayanamaz denersiniz siz
Merhaba hocam, aynen en iyisini yapıyorsunuz...
Okuduğum kadarıyla HavocOS Geliştiricisi (nuub1k) başarılıymış. Dün en son bir kaç sorunu daha çözdüğünü paylaşmıştı.
Bende yaklaşık 15 gün kadar oldu ArrowOS Android 11 kullanıyorum. Belirgin bir hataya rastlamadım, Android 11 olarak en memnun olduğum r
hocam telegram forum da baya şikayetler sorunlar var ben indirdim ama yüklemiyecem artı geliştirici eski bırakan geri gelmiş baya başarılıSiz galiba GApps Varyantını kurdunuz değil mi?
(◔‿◔) bende bir Vanilla varyantına bakayım öyleyse...
Bir kaç rom indirmiştim deneme amaçlı ama galiba ArrowOS'a geri dönerim. Alıştım minimalist yapısına...
Ben de vanillia varyantini kurmuştum hocam. Ben havoc romu çok beğeniyorum ama açıkçası arrow dan ayrılasim gelmiyor artık. Keşke olsaydı dediğim birkaç kendimce kullanışlı özellik dışında özelleştirme aramıyorum.Siz galiba GApps Varyantını kurdunuz değil mi?
(◔‿◔) bende bir Vanilla varyantına bakayım öyleyse...
Bir kaç rom indirmiştim deneme amaçlı ama galiba ArrowOS'a geri dönerim. Alıştım minimalist yapısına...
Hocam en son yazdığımdan, şimdiye kadar aşağıdaki romları denedim. Android 11 olarak:Ben de vanillia varyantini kurmuştum hocam. Ben havoc romu çok beğeniyorum ama açıkçası arrow dan ayrılasim gelmiyor artık. Keşke olsaydı dediğim birkaç kendimce kullanışlı özellik dışında özelleştirme aramıyorum.
Yeni versiyonla ilgili yorumlarınızı bekliyorum