Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Global Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.4.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları

kvadankpakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
iPhone 7
Meslek
MILF Commander
Konular
2
Fastboot rom indirme bağlantısı konuya eklenmiştir.

Üstad, Global Kararlı Rom MIUI 11 olarak en güncel 11.0.4 vardır degil mi? MIUI 12 felan daha söz konusu degil?
Bendeki 9T Pro'da su anda Global V11.0.4.0.QFKMIXM kurulu, MiFlash marifetiyle " EEA Avrupa Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.6.0.QFKEUXM " geçeyim diyorum fakat memnun kalmama ihtimaline karşı eğer tekrar Global'e dönmek istersem storage yapmadan, komple silip geçmem lazım MiFlash'da.

Bu bi dünya iş sıfırdan telefon kurmak.
O yüzden sordum aslında EEA V11.0.6 sonrası Global'e dönmek istersek V11.0.4 üzeri var mıdır?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Üstad, Global Kararlı Rom MIUI 11 olarak en güncel 11.0.4 vardır degil mi? MIUI 12 felan daha söz konusu degil?
Bendeki 9T Pro'da su anda Global V11.0.4.0.QFKMIXM kurulu, MiFlash marifetiyle " EEA Avrupa Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.6.0.QFKEUXM " geçeyim diyorum fakat memnun kalmama ihtimaline karşı eğer tekrar Global'e dönmek istersem storage yapmadan, komple silip geçmem lazım MiFlash'da.

Bu bi dünya iş sıfırdan telefon kurmak.
O yüzden sordum aslında EEA V11.0.6 sonrası Global'e dönmek istersek V11.0.4 üzeri var mıdır?

Mi 9T Pro için en güncel Global rom olan 11. 0.4.0 versiyonudur. EEA Avrupa Global Romunda ise 11.0. 6.0 dır.
Global rom ile EEA arasında çok fazla fark olmamak ile birlikte, kullanmış olduğum iki rom arasında en stabil ve performans olarak EEA 11.0.6.0 gösterebilirim.
İki rom arasında geçiş yapmak için ise Fastboot rom ile kurulum yaparak geçmeniz daha sağlıklı ve temiz kurulum olur.
Henüz Mıuı12 Çin beta olarak test aşamasında ve Global olarak yayınlanması Haziran ayını bulabilir veya geçebilir.

tioma

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tayfun
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
4
Mi 9T Pro için en güncel Global rom olan 11. 0.4.0 versiyonudur. EEA Avrupa Global Romunda ise 11.0. 6.0 dır.
Global rom ile EEA arasında çok fazla fark olmamak ile birlikte, kullanmış olduğum iki rom arasında en stabil ve performans olarak EEA 11.0.6.0 gösterebilirim.
İki rom arasında geçiş yapmak için ise Fastboot rom ile kurulum yaparak geçmeniz daha sağlıklı ve temiz kurulum olur.
Henüz Mıuı12 Çin beta olarak test aşamasında ve Global olarak yayınlanması Haziran ayını bulabilir veya geçebilir.
bilgiler için teşekkürler peki fastboot rom ile eaa ya geçsek bir sorun teşkil etmez herhalde olmadı tekrar global olana geri dönebiliyor muyuz? son olarak ikisi arasında fark yazmak gerekirse sizin farklı gördükleriniz nelerdir işte özellik olsun stabilite olsun vb..

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
bilgiler için teşekkürler peki fastboot rom ile eaa ya geçsek bir sorun teşkil etmez herhalde olmadı tekrar global olana geri dönebiliyor muyuz? son olarak ikisi arasında fark yazmak gerekirse sizin farklı gördükleriniz nelerdir işte özellik olsun stabilite olsun vb..

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fastboot rom kurulumları temiz kurulum olduğu için iki rom arasında geçişte herhangi bir sorun olmaz. Sadece "Clean all" seçmelisiniz bu kısıma dikkat etmeniz gereklidir.
- Geçişler de tüm verileriniz sıfırlanır. (Uygulamalar, fotoğraflar, videolar vb)
- İki rom arasında gözle görülür ahım şahım bir fark yok hocam.
Performans ve stabilite olarak EEA Avrupa global rom öneririm.

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Aod u zamanlı şekilde kullanıyorum ama her zaman 1-2 gün çalıştıktan sonra kendi kendine kapanıyor. Bunun bir çözümü var mı?

toprakadam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdulakturk
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
hocam mi flash ile global a dönüm diyorum bu sürümde hata veriyor 3 secıyorum hata vemıyor
dosya yı tekrar indirdim düzeldi

Son düzenleme:

brkkkkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
brk
Cihazım
13 pro plus
Konular
19
bu sürümde pil daha az gidiyor nedense 11,0,3 e geri dönme imkanımız var mı acaba

toprakadam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdulakturk
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
ustad tlf da bu sürüm yüklüydü plaka işleleri icin tlf cu 10.3.2 yazılımını atmış bunda şebeke sorunu vermediği icin
şimdi ben tekrar bu sürümü pc den fastbood miflash ile yüklersem şebeke sorunu yaratırmı bl acık

yada ota dan mı güncellersem twrp ve magisk yükl ü ama ben temiz olsun istiyorum

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55

Ramazan_16

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rama
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
Cihazım mi 9t pro twrp ile eu rom yükledim şimdi tekrar global rom yüklerken yükleme esnasında kırmızı yazılarla error veriyor global rom u nasıl yükleyebilirim bilginiz varmı

Üst Alt