Hocam bende orange fox yüklü twrp başımı ağrıtmıştı ve telefon systeme dönmüyordu başka taktiği yoksa güncellemeyi yapmayım. Önemli bir güncelleme değildir umarım.Twrp güncel sürüm ile deneyiniz hocam.
Hocam bende orange fox yüklü twrp başımı ağrıtmıştı ve telefon systeme dönmüyordu başka taktiği yoksa güncellemeyi yapmayım. Önemli bir güncelleme değildir umarım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.sarj sürem
merhaba arkadaşlar, şarj süresi konusunda bir gelişme yok sanırım bir önceki versiyona dönmeyi düşünüyorum lakin bir yandan sorun yaşarmıyım gibisinden endişelerim var telefon rootlu değil global son sürümdeyim şarj konusunda tavsiyeleriniz varmı veya önceki sürüme dönmelimiyim miui10 da 2 gün gidiyordu 11 de ise 1 gün görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum
not: telefona root atmayı düşünmüyorum
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler evet önceki sürümden kastım MIUI 10. veriler silinsin önemli değil de fastboot rom derken miflash tool ile atılan romu diyorsunuz sanırım miui 10 dan 11 e ota ile gincelledim hem n akabinde telefonu ayarlar kısmından sıfırladım sizin bahsettiğiniz başka bir metot muÖnceki versiyondan kastınız mıuı10 mu? Yoksa bir önceki sürüm mü? Mıuı 11 den mıuı 10 geçmek şarj için değmez diye düşünüyorum, çünkü Mıuı11 de 1 gün gidiyor ise gerçekten iyi.
Herhangi bir sorun olmaması ile birlikte Bootloader kilidiniz açıksa Fastboot rom ile Temiz kurulum yaparak geçebilirsiniz fakat tüm verilerinizin silineceğini unutmayınız.
teşekkürler evet önceki sürümden kastım MIUI 10. veriler silinsin önemli değil de fastboot rom derken miflash tool ile atılan romu diyorsunuz sanırım miui 10 dan 11 e ota ile gincelledim hem n akabinde telefonu ayarlar kısmından sıfırladım sizin bahsettiğiniz başka bir metot mu
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekürler boot kilidi açık sorun yok peki aynı yöntem ile MIUI 10 a geri dönüş de yapabilir miyim?Evet, Mi flashtool ile Fastboot rom yüklemesi yaparak geçerken sıfırlanır cihazınız. Temiz kurulum yapmış olursunuz.
Fastboot rom kurulumu yapabilmeniz içinde Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.