- Adım
- Ömür
- Cihazım
- POCO F2 PRO
- Konular
- 7
Her cihaza güncelleme geldi bir tek mi 9t Pro kaldı. Böyle bir şey yok vallahi. İlla yasadışı yollara mı başvuralım anlamadım
Hocam bootloader kilidini açıp prangalardan kurtulun bence.Resimdeki pil değerlerini global romda hiç alamadım.Extra birçok özellik var custom romlarda ve gayet stabil çalışıyor.miuimix 20.4.9 special edition tavsiye edebilirim.Her cihaza güncelleme geldi bir tek mi 9t Pro kaldı. Böyle bir şey yok vallahi. İlla yasadışı yollara mı başvuralım anlamadım
bana geleli çok oldu manuel denetleme yapın isterseniz lakin ben şarj konusunda memnun değilim 2 günde bir şarj ederken şimdi günlük şarj ediyorumHer cihaza güncelleme geldi bir tek mi 9t Pro kaldı. Böyle bir şey yok vallahi. İlla yasadışı yollara mı başvuralım anlamadım
Hocam selamlar. Bir üst mesajda video ile anlattığım whatsapp problemi giderildi mi bu romda?bana geleli çok oldu manuel denetleme yapın isterseniz lakin ben şarj konusunda memnun değilim 2 günde bir şarj ederken şimdi günlük şarj ediyorum
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
a.s hocam videonuzu izledim bende aynı şekilde bir kaç defa denemeler yaptım sizde olan sorun bende olmadıHocam selamlar. Bir üst mesajda video ile anlattığım whatsapp problemi giderildi mi bu romda?
Arkadaşlar selamlar. Şuan Global 10.3.2 kullanıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkte videosunu çektiğim whatsapp en altta değil de biraz yukarıda kilitleyip açınca problemini denediğim xiaomi eu, mi room, mi mix, eea vs tüm romlarda yaşadım. Sadece 10.3.2 de yaşamadım.
Sizde de acaba global 11.0.3.0 kurulu olan arkadaşlar videodaki olayı deneyebilir mi ? Sırf bu problem yüzünden rom rom geziyorum ve EU rom kuramıyorum.
Aynen üstad birçok kişi farkına değil sanırım. Neden oluyor bilmiyorum. Miui 11 kaynaklı bir problem sanırım. İş ile alakalı whatsapp gruplarımda bir görsel üzerinde bırakıyorum sonra o konuyu çözmek için görüşüyoruz. Aradan zaman geçiyor kilit ekranını acıyorum yeni gelen mesajlar ile birlikte çok yukarılara çıkıyor ekran. Şuan global 10.3.2 deyim. Bunda problem yok.11.0.3.0 kararlı sürümdede oluyor..