- Adım
- nadir
- Cihazım
- mi5s
- Konular
- 1
Yanlış rom bu hindşstan global linktekini inşdirin ana safadakiTwrp de bu hatayı alıyorum
Yanlış rom bu hindşstan global linktekini inşdirin ana safadakiTwrp de bu hatayı alıyorum
Açılır menü nedir?arkadaşlar bende v11.0.3.0 yüklüyken imei olayı için format attım ve daha sonra işlem bittikten sonra kurulumu yaptım .. tabiki volte işi gitti artık onu başka telefondan hallederim de sorunum şu açılır menü olayı kayboldu. programları güncelledim ama gelmedi ne yapmam lazım?
hocam tam olarak ismi ne bilmiyorum o yüzden açılır menü dedim.. programları yükleyince erkrana kaydolmasın alt menüye kayıt olsun.. bunun içinde nova launcher yüklemek istemiyorumAçılır menü nedir?
Volte için play storeden hşdden settings for xiaomi indirin modern kısmından turkey seçin kodu da girdiyseniz gelir.Kod *#*#86583#*#*
Ben Smart launcher pro3 kullanıyorum tavsiye ederimhocam tam olarak ismi ne bilmiyorum o yüzden açılır menü dedim.. programları yükleyince erkrana kaydolmasın alt menüye kayıt olsun.. bunun içinde nova launcher yüklemek istemiyorum
hocam root istiyor mu bu program. Türkçe olarak vodafone yazan bir seçenek varAçılır menü nedir?
Volte için play storeden hşdden settings for xiaomi indirin modern kısmından turkey seçin kodu da girdiyseniz gelir.Kod *#*#86583#*#*
Yok hocam istemiyor.hocam root istiyor mu bu program. Türkçe olarak vodafone yazan bir seçenek var