ve sorunu dün gece geç saatlerde çözdüm. Yaşadığım süreci kısaca anlatayım:
-Öncesinde telefonu normal kullanırken bilgisayara bağladığımda, bilgisayar telefonu görüyor ve içindekilere erişim sağlayabiliyordum. Ancak TWRP açıkken, USB kablosunu bağladığımda ise bilgisayardan bağlanıldığına dair ses gelmesine rağmen maalesef telefona erişemiyordum. Sanal bir bilgisayar kuararak ve telefonu oraya yönlendirerek TWRP açıkken bile bilgisayardan bağlanabilmeyi başardım. Bu sorunu böyle çözmüş oldum.
-İlk sayfada kurulum için anlatılan yönergeleri uyguladığımda telefon fastboot moduna atıyordu ve takılıyordu. Şöyleki: wipe>format data>yes yapıp reboot recovery yapıyordum. Buraya kadar sorun yok. Sonrasında wipe>Dalvik art cache,cache,system,data dalvik,vendor yapıp
reboot recovery yaptıktan sonra fastboot moduna atıyordu. Belki bir yerde hata yapmışımdır diye düşünerek stock rom kurdum yine denedim, sonuç yine fastboot. Ardından tekrar stock rom yükledim magisk yükledim, twrpyi gömdüm ve yine aynı işlemi denedim yine fastboot. Bu arada fastboot moduna geçtikten sonra telefonda herhangi bir ROM olmadan direkt twrp yükleyip Evolution'u yüklemek istedim ama CMD komutunda başarılı görünmesine rağmen twrp açılmıyordu. Sadece stock rom yüklendikten sonra CMD komutuyla twrp flashladığım zaman öyle geliyordu twrp.
- Sonuç olarak, sorunu şöyle yaparak çözdüm. Stock rom yükledim, magisk yükledim, twrpyi yükledim ve gömdüm. Bundan sonraki twrp işlemlerini bu konudaki yönergeleri değil de
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
XDA'nın bu konusundaki yönergeleri uygulayarak ROM'u başarılı şekilde kurdum ve kullanıyorum. Benim cihaza özgü müydü bilmiyorum ama bu konudaki kurulum yönergelerinde sorun olduğu aşikar
- 1 Günlük ROM deneyimim; çook sevdim
İlerleyen günlerde nedir, ne değildir tam olarak görmüş olurum. Unutmazsam buraya deneyimlerimi yazarım.